Cinema: She’s Out of my League (Nu-i de nasul meu)!

Posted on

Filmul a avut lansarea in cinematografele din Romania  in aprilie 2010 cu o luna mai tarziu decat in America. Un adolescent pe nume Kirk (Jay Bruchel), intalneste o domnisoara foarte frumoasa intr-una din zilele in care era de tura ca agent de paza intr-un aeroport.

Inca de la prezenta ei acolo, atmosfera s-a incins, fiecare lucrator din aeroport  vrand sa fie cat mai serviabil. Intamplarea face ca Molly ( Alice Eve) sa isi uite telefonul mobil la punctul de control. Dupa ce cea mai buna prietena a ei  suna sa ii recupereze telefonul, la celalalt capat raspunde chiar Kirk  pe care il invita a doua zi la o petrecere pentru a recupera telefonul uitat.

De aici incet , incet cei doi incep sa iasa , sa se cunoasca mai bine dar in acelasi timp sa surprinda pe toata  lumea incepnad cu familia lui Kirk sau familia ei.  Toti erau siguri ca idila dintre cei doi nu este de  durata, el un simplu lucrator, ea,  avand o firma de organizare de evenimente. Prietenii , ca de aceea ii ai sa iti dea sfaturi , ii spuneau ca nu este de “nasul lui” si ca lucrurile se vor termina curand. Va las pe voi sa descoperiti finalul, dar nu uitati ca este un film american si totul se termina cu bine.

Este o comedie frumoasa, care te face sa uiti de gerul de afara si iti ofera o ora si  ceva  de confort psihic.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s