Si a venit…. si Revelionul!

Posted on

A fost odata Revelionul, astepti si faci pregatiri cu 2 luni inainte, stai la cozi in hipermarketuri, sau iti cumperi bilete cu 60% mai scumpe decat oricare alta perioada a anului in diverse colturi ale tarii sau globului , iti speli masina, faci curatenie ca sa te prinda anul bine, iti cauti ceva rosu ca sa ai noroc in noul an, iti cumperi orice fel de vestimentatie , numai noua sa fie ca sa te prinda Anul Nou  bine, apoi stai in bucatarie  cu zilele  ca sa ai cele mai alese bucate , iti dai toate datoriile ca sa nu intri cu ele in urmatorul an, ai chef sa cheltui mai multi bani ca parca un LCD de exemplu nu ai putea sa il iei oricand in timpul anului…..si toatea acestea pentru ….3..2…1……LA MULTI ANI……upss… a venit anul nou si intr-o secunda a si trecut momentul si toate pregatirile tale se  termina in acea secunda. E ca si cum umfli un balon pana la refuz si apoi el se sparge si vezi ca ai depus atata efort, sau ai cheltuit atatia bani pentru o secunda care intra in eternitate!

Hai sa fim sanatosi in noul an si sa avem parte numai de bine. Se spune ca este anul casatoriilor si botezurilor asa ca la treaba doamnelor, domnisoarelor si mai ales domnilor!

 

3 thoughts on “Si a venit…. si Revelionul!

  Angelica Dragu said:
  February 11, 2011 at 12:44 pm

  Te oboseste rau Revelionul, este? Cred ca este ceva specific barbatesc…sa va simtiti extrem de obositi in ajunul sarbatorilor…sincer cred ca faceti lucruri care nu va plac, constransi fiind de femei care va plac … sotii, prietene, mame, etc.
  si apropos, daca tot e anul casatoriilor…pune-te pe treaba si anunta-ne din timp sa punem bani la sosete:)
  un an minunat sa ai si in decembrie sa fii multumit de tot ceea ce ai implinit

  pupici

   acceptainfo responded:
   February 11, 2011 at 12:50 pm

   Multumesc pentru gandurile bune, acum mai astept doar petitoarele!

    Angelica Dragu said:
    February 11, 2011 at 12:55 pm

    sunt convinsa ca vor aparea si isi vor face treaba cum trebuie!
    dar stii cum e, Dzeu iti da dar nu-ti baga si in traista!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s