Cinema: “Viata asa cum este ea”

Posted on

Filmul ne trateaza un subiect pe care l-am mai intalnit de-a lungul timpului, acela de a se naste o familie din dorinta de a creste un copil. Dar sa o iau cu inceputul.  O familie tanara da nastere unei fetite  si in acelasi timp isi doreste ca si prietena lor buna Holly Berenson  ( Katherine Heigl ) sa isi faca o familie si pentru acesta ii face tot felul de “lipeli”, dar din pacate nici una nu este norocoasa. La o intalnire de acest gen il cunoaste pe  Eric Messer (Josh Duhamel), un regizor al unei echipe de baschet, care dorea doar sex si nu ii statea capul la vreo relatie serioasa.

Cu toate acestea intr-un concurs de imprejurari cei doi devin nasii fetitei  fara insa sa aiba vreo relatie. La un an de la fericitul eveniment, nasterea Sophiei parinti acesteia mor intr-un accident de masina  si la o discutie cu avocatul familiei descopera ca ei doi sunt lasati ca tutori ai copilului.

De aici lucrurile se amplifica , cei doi isi vad mai departe fiecare de cariera , de iesirile amoroase a le lui Messer si de singuratatea lui Holly. Chiar daca stau in aceasi casa ei au un singur lucru in comun , cresterea fetitei. Dupa nenumarate certuri ,nentelegeri si pasarea obligatiilor de parinte  de la unul la altul ei descopera intr-un final ca s-au indragostit si ca daca asa le-a fost scris  trebuie sa isi intemeieze un camin.

As face o remarca vis-a-vis de The  Light Cinema din centrul comercial Liberty Center. Chiar daca se afla in cartierul Rahova , salile de cinema sunt foarte cochete , sonorizarea excelenta, nu este aglomeratie si oamenii care vin aici sunt de buna factura.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s