“Targul mosilor de iarna”!

Posted on

La Muzeul Naţional de Geologie s-a deschis “Târgul Moşilor de iarnă”, expoziţie cu vânzare de cristale, flori de mină şi bijuterii din pietre preţioase sau semipreţioase.
Deoarece această ediţie este dedicată Sărbătorilor de Iarnă şi în special Sfântului Nicolae şi Crăciunului, expozanţii au pregătit o gamă variată şi deosebită de cristale brute sau şlefuite, flori de mină şi geode, bijuterii şi obiecte feng-shui, ce pot constitui un cadou ideal pentru rude şi prieteni.

Pentru petrecerea de Crăciun sau Revelion, doamnele îşi pot comanda o bijuterie personalizată, acestea putând alege la faţa locului combinaţia de cristale şi montură. Pe lângă deja clasicul cristal de cuarţ roz, ametist, jad, jasp, onix şi granat, se poate alege chihlimbarul, topazul, turmalina, rubinul, safirul sau diamantul alb sau negru.

Nu au fost uitaţi nici cei mici. Pentru ei, Moş Nicolae şi Moş Crăciun pot alege animăluţe din serpentin sau jad, un puzzle dinozaur sau broască, ascuţitori dinozauri, magneţi sau stikere cu animale preistorice.

Expoziţia cu vânzare este deschisă până pe 12 decembrie 2010 şi poate fi vizitată în intervalul orar 10.00 – 18.00 (ultima intrare: 17.30). Preţul unui bilet este de 8 lei pentru adulţi şi 4 lei pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon .

Muzeul Naţional de Geologie adăposteşte principalele colecţii geologice din România, adunate timp de peste 100 de ani, începând cu anul 1880, incluzând eşantioane de mare valoare preluate succesiv din colecţiile Biroului geologic şi ale Institutului Geologic. Colectarea, conservarea şi studierea eşantioanelor a demarat o dată cu înfiinţarea, în 1906, a Institutului Geologic al României.

Sursa: http://www.calendarevenimente.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s