Secret Party by Dacia Sandero in Kristal Glam Club!

Posted on

Aseara a avut loc petrecerea “Secret Party” by Dacia Sandero in Kristal Glam Club. Ca sa poti intra la acesta petrecere trebuia sa accesezi un site  unde aveai de  descoperit opt indicii, fiecare indiciu te ducea mai departe , iar la ultimul trebuia sa completezi o invitatie si daca erai extras puteai participa la petrecerea din Kristal.

La acest party putea participa orice care se califica la extragere, asa ca au venit multi si din tara de diverse varste carora li s-a promis o petrecere pe cinste. Pe langa decernarea premiului cel mare , o Dacia Sandero  toti cei prezenti au dansat pe ritmurile dj-ilor Cosmim si cunoscutul Parov Stelar care se afla la a patra vizita in tara noastra. Pentru multi invitati acestia erau necunoscuti, dar au batut atata drum pentru ca se anunta o mare petrecere care se termina cu un after party sustinut de Khldja – Dj Rusu & Flore.

La intrare ti se cerea invitatia, norocul meu ca am mers cu un tip care a castigase dreptul de a intra la party (pe o invitatie intrau doua persoane), iar in schimbul ei primeai un cupon cu care puteai sa primesti gratuit de la bar un pepsi sau o apa.

Dar asa cum va spuneam si  zilele trecute de Orange Film, unde e moca e si imbulzeala mare , drept urmare pe la ora 24.00 nu mai aveai nici unde dansa, nici unde inainta, nici unde sta. Cu greu am ajuns la unul dintre baruri pentru a lua acel pepsi, dar barmanul imi arata prin semne (muzica era destul de tare) ca trebuie sa merg in partea diametral opusa, pentru ca numai de acolo se poate ridica gratuitatea, adica trebuia sa trec printe 2000 de persoane pentru un amarat de suc, de aceea m-am lipsit.

Ca plusuri as enunta aici faptul ca sa oferit o masina Dacia Sandero Orange-editie limitata, dar minusurile sunt mult mai multe: nu aveai unde sa parchezi, nu aveai loc sa dansezi, te trimitea dintr-o parte in alta pentru a putea beneficia de acel suc oferit la intrare,  aglomeratie foarte mare (probabil nici ei nu s-au asteptat la atata populatie) iar sistemul de ventilatie nu mai facea fata.

Asadar o petrecere care se vroia de staif s-a transformat intr-o mocaciune nationala, si daca stai sa te gandesti e vorba de o economie doar de 30 de ron, intrarea si un suc.  Fericitul castigator al masinii este din Arad si se numeste Bogdan Popescu  si nu era prezent la petrecere.

8 thoughts on “Secret Party by Dacia Sandero in Kristal Glam Club!

  Valeriu said:
  December 9, 2010 at 7:58 am

  Aseara am fost in Club.Am luat invitatia si pe prietena mea si am plecat din Drumul taberei catre Pipera. Aici, pe un drum in constructie printre masini parcate pe stinga si dreapta mai mult sau mai putin pe strada am reusit sa gasim si clubul – era nou deschis,.dar de fitze si foarte bine cotat european.
  Caut sa parchez, gasesc un loc si cind vroiam sa ies din masina, un tip imbracat in negru in bazna facea semne in disperare:
  – Nu m-ai vazut?
  – Nu, pentru ca esti prea negru.
  – Nu poti parca aici.
  -De ce?
  – Pentru ca nu esti VIP!
  Ggasesc loc si parchez mai sus intre 2 dube, deci nici ei nu erau VIP. si intram in club.
  La intrare ni se dau 2 tichete pentru bautura din partea casei, zic asta e de bine si ma indreptam catre garderoba sa ne lasam gegile. Aici, era o gramada organizata si dupa 3 minute de stat ne dam seama ca dureaza si mai bine le tinem pe noi. Intram in mijlocul atmosferei, ic era plin de tineri (nu ca noi la 33 ani) imbracati frumos, cu gust iar “muzica” se auzea destul de bine si erau si proiectii.
  Muzica – era de fapt un singur ritm “tum, tum”, inainte sa plecam am ascultat citeva minute Radio Vibe sa intram in atmosfera dar acolo erau mai multe acorduri.
  Ne uitam in jur nu prea vedem pe nimeni dansind practic majoritatatea stateau pur si simplu in picioare. Ne indreptam catre centru unde era un bar in forma de cerc si asteptam la rind sa luam bauturile. Dupa circa 15 minute de stat cu bonurile in mina si privit la cum barmanii puneau Pepsi din sticla de plastic de 2 sau 2.5 litri in pahare de plastic la cei din fatza noastra am hotarit sa mergem de acolo ca nu ne era sete.
  Trecind prin inevitabilul fum de tigara am iesit, am trecut din nou pe linga tipul in negru care dadea din miini pentru ca cineva vroia sa parcheze la VIP, ne-am indreptat catre masina si prietena mea a zis:” Pacat de motorina…”

  Nebunelul said:
  December 9, 2010 at 1:32 pm

  Eu am asteptat o ora la acel bar din mijloc pentru un pahar de whiskey / vodka sau gin. Dupa o ora m-am lasat pagubash, pentru ca barmanul – al carui nume era Dan / Daniel – tot isi facea de treaba p-acolo numai sa serveasca lumea NU. Ba aducea gheatza, ba aducea baxuri de Pepsi la 2,5 L, ba aducea baxuri de J&B… asha ca m-am plictisit asteptandu-l pe el sa serveasca si am plecat cu gatul uscat de acolo! :-j

  Roxana said:
  December 9, 2010 at 5:30 pm

  Da, din pacate, si noi am avut aceeasi experienta.
  Ventilatia in conditiile in care depaseam capacitatea clubului si se fuma in prostie, plus muzica sub asteptarile noastre ne-au convins sa plecam inainte de Parov, oricat de mult ne-am fi dorit sa stam.
  Plus mentiunea ca pe site era harta gresita. Toti stiam Kristal-ul din Bach, dar harta cu noua locatie il arata ca fiind inainte de Politie. Un detaliu, pana la urma, dar face diferenta.
  Din partea mea, un mare minus pentru cei de la Grafitti BBDO.

   acceptainfo responded:
   December 9, 2010 at 5:53 pm

   Ai dreptate, harta era gresita…am uitat sa mentionez si acest minus.

    Nebunelul said:
    December 9, 2010 at 9:21 pm

    Foarte buna observatia! Intr-adevar harta aia nu a fost buna de nimic! :-j

  Auras said:
  December 9, 2010 at 8:05 pm

  Bun, deci n-am fost singurul care a fost dezamagit

  Auras said:
  December 9, 2010 at 8:05 pm

  Bun, deci n-am fost singurul care a fost dezamagit cand am scris asta http://bit.ly/i0YomQ

  schimbaceva said:
  December 9, 2010 at 9:04 pm

  Si eu am vazut destule minusuri aseara la party, dar prestatia celor de la Parov le-a atenuat considerabil..zic ca baietii au salvat petrecerea…si sincer, nu ma asteptam sa vina atata lume…dar de..daca e gratis, de ce sa nu vina si ei chiar daca nu asculta muzica de clubbing sau Parov?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s