Pe unde sa mai iesim in timpul liber?!

Posted on

1.Sambata 11 decembrie, incepand cu ora 17 in locatia “La Copac” (Pitar Mos 23) la vernisajul “Vama sub lumini de Oscar”, o retrospectiva a evenimentului din vara. Veti putea vedea fotografiile castigatoare la cele 5 categorii, precum si fotografiile care au fost expuse in Vama Veche.

2. Cosmopolitan Down Town Vineri seara ai ocazia sa-ti inviti prietenii la Cosmopolitan si sa le oferi de baut pana nu or sa mai poata sa duca:))))…Cum asa ceva??..simplu…pentru orice cocktail sau longdrink comandat vei primi inca unul gratis din partea noastra…..:)))…ce zici te bagi???…premiem si echpa care duce cel mai mult:)). Pentru rezervari apeleaza: 0216502015 sau 0731528131. Nu mai sta pe ganduri si alaturate noua…distractia este garantata!!!

3.  Vineri 10 dec. ora 21.30. Ne incepem weekendul pe ritmuri de nu-jazz! Dupa ce au impresionat cu show-ul din deschiderea concertului Nouvelle Vague de la Sala Palatului, in fata a aproximativ 3000 de oameni, CUANTUNE se intorc in Art Jazz Club pentru un nou spectacol de jazz modern, asezonat cu insertii de electro, funk sau trip hop, si un jam-session special pregatit pentru acest eveniment.
Intrarea: 20 lei

4. Esti asteptat/a  sambata in Club Prometheus pentru doua spectacole cu trupa Aristocratii .Un spectacol de la ora 20 si unul de la ora 23.Rezervari la 0723.879.665. http://aristocratii.ro/
“Găsesc ei cum să te facă să râzi de lucruri serioase.” – Adevarul
“Pe o raza de 100 de metri in jurul lor, sau chiar mai mult, se rade in hohote, se da cu pumnul in masa, se rastoarna pahare” – 24FUN.ro
“Great jokes!” – Jimmy Carr on some of my oneliners 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s