Artistul saptamanii:Faith Hill

Posted on Updated on

Audrey Faith Perry, cunoscută sub numele de cântăreaţă, Faith Hill, (n. 21 septembrie 1967, Jackson, Mississippi) este o cântăreaţă americană de muzică country, recunoscută pentru succesul său muzical şi comercial dar şi pentru căsătoria sa intens mediată cu cântăreţul de muzică country Tim McGraw.

Hill a crescut în orăşelul Star, Mississippi, fiind adoptată de timpuriu, ca sora cea mică a altor doi fraţi mai mari. A început să cânte de la o vârstă foarte timpurie dovedind talent vocal şi scenic. După terminarea liceului a început să studieze în colegiu, dar în curând a renunţat la cursuri în favoarea încercării de a avea o carieră muzicală. Pentru aceasta s-a mutat în oraşul-fanion al muzicii country, Nashville, Tennessee.

În anii timpurii ai prezenţei sale în Nashville, lucrând ca secretară pentru o companie, a fost remarcată în timp ce cânta de una singură, fapt ce a constituit începutul carierei sale muzicale. A fost căsătorită cu un director executiv din domeniul muzicii, Dan Hill, de la care a păstrat numele său de cântăreaţă, Hill. Acest Dan Hill nu este una şi aceeaşi persoană cu cantautorul anilor 1970 Dan Hill, care este cunoscut pentru hit-ul său “Sometimes When We Touch”.

Albume:

Ultima aparitie : 26. nov.2010 la premiile ACM Awards

O voce foarte  frumoasa, o persoana distinsa, sper sa vina si prin Romania!

Sursa: http://www.wikipedia.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s