Hai cu spiridusul tau la Fabrica lui Mos Craciun!

Posted on Updated on

Anunt important! In acest an, “Fabrica lui Mos Craciun” se deschide mai devreme! Spiridusii sunt asteptati la Muzeul National de Geologie, din 20 noiembrie, pentru a pregati din timp cadouri pentru cei dragi.

In decursul a 4 intalniri vom picta, decupa si modela, cu diverse materiale, cele mai frumoase decoratiuni de Craciun: sosetute care sa-l astepte pe Mos Nicolae, casute ca de turta dulce, ingerasi, oameni de zapada, fulgi de nea, braduti frumos impodobiti, reni inhamati la sania Mosului si chiar pe cel mai indragit personaj, Mos Craciun, in diferite ipostaze amuzante.

Programul nu are continut stiintific si se bazeaza pe proiectii video de povesti, filmulete si desene animate dedicate Craciunului.

Fabrica lui Mos Craciun este deschisa pe 20 si 27 noiembrie, pe 4 si 11 decembrie 2010, de la ora 10. Intrarea in Fabrica este permisa spiridusilor cu varste cuprinse intre 4 si 8 ani, cu pofta de distractie si buna dispozitie.

Pentru a intra mai usor in atmosfera atelierului, participantii sunt rugati sa poarte mici accesorii vestimentare in ton cu sarbatorile de iarna (caciulita, vestuta etc)

Pretul biletului este de 16 lei/participant.

Sursa: http://www.geology.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s