“Doamne..ce macel”..la Teatrul de Comedie!

Posted on Updated on

Pentru prima oara am fost in Sala Studio de la Teatrul de Comedie din Bucuresti la piesa “Doamne …ce macel”. Premiera acestui spectacol a avut loc pe 7 mai anul curent, insa in precedenta stagiune teatrala nu am prins niciodata bilet la acesta piesa cu toate ca am urmarit-o inca de la inceput. Pentru cei care nu stiu biletele la spectacolele de la Teatrul de Comedie  se pun in vanzare  cu doua saptamani inainte , in ziua de sambata de la ora 12.00. Dat fiind faima acestui teatru si piesele care le pune in scena, chiar si daca te duci sambata sa cumperi bilet ai putea avea neplacerea ca in dreptul spectacolului  pe care doresti sa il vizionezi sa scrie epuizat.

In fata a aproximativ 100 de persoane (capacitatea Salii Studio), doua famili isi disputa nevinovatia odraslelor lor. Avocatul Alain Reille şi Anette Reille, consilier în probleme de patrimoniu, pe de o parte, şi angrosistul Michel Houllie şi soţia lui Veronique, pe de altă parte, incerca sa ajunga la o impacare dupa ce copii lor s-au luat la bataie intr-o recreatie , baiatul familiei Houllie iesind din acesta bataie cu doi incisivi rupti.  Dar lucrurile nu par sa se rezolve asa usor si se ajunge la reprosuri intre familii sau chiar in sanul aceleasi familii intr-atat de mult incat sunt momente in care  fiecare isi reneaga casatoria.


Pe parcursul  unei ore si jumatate cei patru protagonisti: Tania Popa, Marius Drogeanu, Delia Nartea si Alexandru Conovaru ne incanta printr-un joc scenic placut intr-o piesa simpla.Vizionare simpla!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s