Castiga o bicicleta pe site-ul Mobile News!

Posted on

Mobile News, portal online dedicat Tehnologiei Telecomunicatiilor, lanseaza o provocare pentru iubitorii de miscare.
Incepand cu data de 4 noiembrie si pana in apropierea sarbatorilor de iarna, vizitatorii Mobile News sunt invitati sa ia parte la un concurs pe teme din telecomunicatii. Premiul oferit este o bicicleta Nitro Ideal.


Regulamentul Concursului

Concursul se desfasoara in perioada 5 noiembrie 20 decembrie. Castigatorul va fi anuntat pe data de 20 decembrie.
La concurs pot participa toti vizitatorii website-ului MobileNews care au implinit 14 ani. Pentru a intra in concurs, vizitatorii trebuie sa isi creeze cont pe MobileNews si sa acceseze sectiunea Joaca pentru a raspunde corect la cel putin o intrebare si pentru a insuma cel putin 5 puncte. Fiecare intrebare corecta valoreaza 5 puncte. In cazul utilizarii butonului Ajutor, valoarea intrebarii se reduce la 3 puncte.
Castigatorul bicicletei va fi ales prin tragere la sorti dintre participantii la concurs care au adunat cel putin 5 puncte.

Specificatii biclicleta

Nitro
Frame Sizes: Single-Pivot Active Geometry #6061 T4/T6, 42/46/52cm
Fork: Rst Gila-Ml 100mm Disc, Mechanical Crown Lo – Spring, Preload Adjust
Transmission: Deore-M531 Rd, Altus-M311 Fc, Shimano-Ef50 Sts, Altus-M310 Fd, Shimano-Hg30 Cassette, Hg Chain; Option Alivio-M410 Rd & Sts; Option Alivio-M410 Rd
Brakes: Shimano-M415 Mech Dbs, Rt53 F+R160mm Cl Rotors; Shimano-M421 V-Brakes; Option V-Brakes
Wheels: Shimano-Rm65 Disc Cl Hubs Or Rm60, Dt Stainless Spokes, Double Wall Rims, Kenda 26*2.10 Koyote 30tpi Tires
Wheel: 26″
Speed: 24
Color: Anthracite / Black

Despre MobileNews

Mobile News este o publicatie online care editeaza Stiri Si articole de ultima ora n domeniul telecomunicatiilor din intreaga Europa de Sud Est. Revista poate fi citita online n limba romna, greaca, albaneza, bulgara Si n limba engleza. Portalul www.mobile-news.ro este un website inovator din punct de vedere al formatului Si al continuturilor, atragndu-Si cititorii cu ultimele noutati de pe piata de telecomunicatii, privitoare la companiile din domeniu, la produsele de top de pe piata de telefonie mobila Si fixa, gadgeturi, accesorii, ultimele inovatii tehnologice, jocuri, programe Si aparitii de ultima ora pe internet, teste speciale, realizate de jurnaliSti cu experienta n domeniu, concursuri cu premii attractive si sectiune promo in care sunt expuse cataloagele de prezentare ale celor mai importante companii de pe piata. Mobile News pune la dispozitia mpatimitilor de tehnologie mobila Si o noua sectiune, Best Buy, care prezinta cele mai noi produse din principalele magazine online din Romania pentru ca utilizatorul sa aleaga usor pretul cel mai adecvat.

MobileNews
edithuncu@gmail.com
http://www.mobile-news.ro

Sursa: http://www.comunicatemedia.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s