BizCamp a IV-a editie de dezvoltare profesionala!

Posted on Updated on

Esti un student preocupat de viitorul tau profesional, in cautare de oportunitati de dezvoltare? Doresti sa descoperi metode alternative de formare profesionala? Atunci, inscrie-te in cursa pentru o cariera de succes si accepta provocarea BizCamp, tabara de business pentru studenti si tineri profesionisti. Evenimentul, aflat la a IV-a editie, se desfasoara pe 17 si 18 noiembrie, la hotel Ramada Majestic, incepand cu ora 9.30.

Prin conceptul unic pe care il propune, proiectul subliniaza nevoia de informare a studentilor si le ofera cadrul potrivit de interactiune cu modelele inspirationale de care au nevoie. BizCampus Network, alaturi de companii de top prezinta astfel tinerilor cu aspiratii inalte premisele unei cariera de succes, evenimentul avand scopul de a facilita comunicarea bilaterala dintre companii si tinerii profesionisti.

Programul pastreaza formatul editiilor trecute – conferinte, workshopuri si seminarii – menite sa descopere noi zone de interes pentru studenti pe cele doua stream-uri: Career Development si Personal Branding. Discutiile si dezbaterile pe temele: If a is success in life, then a equals x plus y plus z. Work is x; y is creativity and z is passion all this with a little bit of play and fun, Your personal history is a powerful weapon, Prepare your “statement of interest” essay we need to find out how your ideal company looks like, Success is being praised by others, but is it more important as satisfying your own dreams, pun in lumina provocarile la care tinerii sunt invitati sa raspunda, pentru a-si croi drumul catre succesul profesional.

Companii de top, printre care: Coca Cola HBC, Henkel, BCR, Wipro, Danone, Porche, Emag, Colliers, Michelin si Accenture doresc sa se implice si sa arate o imagine de ansamblu asupra viitorului tinerilor pe plan profesional, dezvoltandu-le abilitatile de comunicare si gandirea strategica. Potential, viziune, reusita – acestea sunt cateva dintre valorile care se subscriu initiativei BizCamp in incercarea de a influenta pozitiv treseul profesional al participantilor.
Interesul si implicarea tinerilor se traduce prin succesul primelor trei editii si totodata, potential din partea acestora ce merita si se vrea exploatat astfel ca, si editia a IV-a incearca sa surprinda prin elemente noi alaturi de cele de continuitate.

Inscrierea este libera, pe site-ul evenimentului: www.bizcamp.ro, unde se gasesc informatii despre program, proiect si companiile participante. Va asteptam!

Sursa: http://www.comunicatemedia.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s