“Gazeta sporturilor” va ofera maine filmul “Gamer”

Posted on

Maine impreuna cu ziarul “Gazeta Sporturilor” aveti posibilitatea sa achizitionati si filmul “Gamer -Jocul supravietuirii” , bineinteles la un pret mai mare  decat in mod normal, 11.99 ron.

Am avut placerea sa vad acest film zilele trecute si pot spune ca m-a impresionat, este plin de suspans, de actiune dar cam “tare” pentru cei slabi de inima.

In viitorul nu prea indepartat, conform jocului ai sansa sa alegi intre a fi eroul dintr-un joc sau tu sa fi acela care ii dai comenzi unui  tert care lupta pentru tine.

Rolul principal il are  Gerard Butler, un detinut care  cu ajutorul  celui care il comanda incerca sa castige toate luptele la care participa. La final de drum daca  este castigatorul lupteleor la care participa va fi eliberat. In ultima lupta el ii cere celui care il coordoneaza sa il lase pe el singur sa duca la bun sfarsit lupta, timpii de reactie ai  jucatorului fiind un pic mai lenti decat a celui care se afla in lupta. Cum se termina va lasa pe voi sa descoperiti!

Publicul din State l-a primit foarte bine, încasările la “Gamer” în primul week-end de la lansare ajungînd la 3,3 milioane de dolari. În schimb, criticii s-au împărţit în două tabere. Una care susţine că e un SF fără viitor. O alta, care i-a luat furtunos apărarea: “astfel de filme, în felul lor pervers şi distractiv, răspund unei urgenţe a momentului şi ţin legătura cu realitatea lumii în care trăim”, comenta un filosof american.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s