Este confirmat: Bon Jovi va concerta la Bucuresti!

Posted on

Bon Jovi concerteaza la Bucuresti, anul viitor, pe 10 iulie, in Piata Constitutiei, se arata pe siteul oficial al formatiei.
Biletele vor fi puse in vanzare incepand cu 10 decembrie.Concertul Bon Jovi de la Bucuresti este inclus in cea de-a doua parte a turneul `The Circle`.
Bon Jovi Live 2011 debuteaza pe 9 februarie, la Bryce Jordan Center, Pennsylvania.Pana in luna martie 2011, concertele Bon Jovi se desfasoara pe teritoriul Americii.
Din iunie, Bon Jovi invadeaza Europa: Croatia, Germania, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Marea Britanie, Turcia si, pe 10 iulie, ROMANIA.

Trupa Bon Jovi a fost infiintata in anul 1983, in New Jersey si a devenit cunoscuta datorita unu concurs castigat la New York cu piesa `Runaway`.

Succesul Bon Jovi inseamna 130 de milioane de discuri vandute, 11 albume de studio, 3 complilatii, un album live, peste 2600 de concerte in peste 50 de tari, pentru mai mult de 34 de milioane de fani.
In 2006, trupa a fost inclusa in UK Music Hall Of Fame. In 2009 Jon Bon Jovi si Richie Sambora au fost inclusi in Songwriters Hall of Fame.

Bon Jovi concerteaza pentru prima data in Romania, pe 10 iulie 2011, in Piata Constitutiei din Bucuresti.

Sursa: http://www.bestmusic.ro


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s