Halloween…..in weekend!

Posted on Updated on

Adrian Eftimie
Optick
Sllash & Doppe (live-act)

sambata 30 octombrie 2010
@ Barocco Bar, str. Domnita Anastasia 10

Adrian Eftimie, Optick si Sllash & Doppe vor anima noaptea de Halloween cu fantome, dovleci si zombilai. Pe 30 octombrie 2010, care din punctul nostru de vedere nu vine din vreo traditie, ci este pur si simplu un prilej de distractie maxima!

Asadar, ce poate fi mai fun decat sa haladuiesti ca un zombie prin oras in noaptea cu pricina, oprindu-te la un party infricosator de tare intr-un club superb din Bucuresti? Protagonistii acestei petreceri sunt Sllash & Doppe, care vor evolua in fata voastra cu un live-act promitator. Cei doi DJ si producatori ai Vibe FM incep sa-si faca simtita prezenta in topuri cu piesele lor, iar acest Halloween este ocazia ideala sa-i ascultati live!

Ceilalti doi DJ din line-up sunt pe podiumul nights.ro Awards, cei mai ceruti DJ in Romania in momentul de fata, celebrii Optick si Adrian Eftimie. Dupa o vara plina pentru amandoi, acest party de Halloween este o noua oportunitate de a-si reface nucleul de fani din Bucuresti, cu noile piese din gentile lor. Va asteptam, asadar, la un party cu dovleci, pe toti, zombie si zgripturoaice, vampiri si schelete, cadavre si spirite. Spooooky!!

Sursa:www.nights.ro

Ss

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s