Esti student..unde ai vrea sa studiezi?

Posted on

Pleci la studiu in Suedia sau in Danemarca!

Este de ajuns sa fii cetatean european (da, bineinteles ca se pune si daca esti roman), ca sa poti beneficia de SCOLARIZARE GRATUITA. Daca nu ne crezi, vino sa vezi cum arata campusurile acestor scoli, ce conditii ofera, si multe altele pe 30 si 31 octombrie la Sala Palatului in Bucuresti, si pe 2 noiembrie la Cluj. Am Prelungit deadline-ul de inscriere la SPOT Admissions; inscrierile se fac pana joi, 28 octombrie, ora 24.riuf2010_banner_vertical

Targul de universitati de anul acesta iti va oferi o experienta internationala de neuitat.

Pentru inceput, gandeste-te in ce tara ti-ar placea sa inveti.

Mai departe, poti opta pentru o facultate in Danemarca, sau Suedia, unde costurile sunt suportate de stat, si tu nu trebuie sa platesti nimic. De asemenea, poti sa vii sa stai de vorba cu cei de la scolile din Germania, Franta, Marea Britanie.

Daca gandul te-a dus departe(foarte departe), opreste-te la standul universitatilor de peste ocean, din Statele Unite ale Americii.

Dupa ce vezi ofertele de sutdiu, conditiile din campusuri, si iti faci o parere despre cat te-ar costa un an de studiu la facultatea ta preferata, cu siguranta vei vrea sa stai de vorba cu cei care acorda burse, ca sa vezi cum poti ajunge si tu bursier.
Cel mai usor, este sa vii la worksop, unde iti va fi explicat totul, pas cu pas. Totusi, Grabeste-te! deja 1500 de locuri au fost rezervate.
Tot ce trebuie sa faci ca sa iti rezervi un loc este sa intri pe sectiunea workshop-uri de pe site-ul nostru, si sa te inscrii la prezentarile care te intereseaza.
Uneori este prea multa informatie pentru o singura zi. Oricand ai nelamuriri, treci pe la cei de la serviciul de consiliere EDMUNDO care te vor ajuta GRATUIT sa iti alegi o universitate, si iti vor fi alaturi permanent pe parcursul procesului de aplicare.
In plus, am vorbit cu cei de la OKIAN sa vina cu un pachet de materiale de care vei avea nevoie mai mult ca sigur ca sa te poti pregati pentru admiterea la o scoala internationale.
Cu siguranta vei gasi o universitate pe placul tau printre cele peste 50 de institutii internationale de invatamant superior din peste 15 tari.
RIUF Bucuresti: 30-31octombrie, Sala Palatului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s