Piesa:”Rencontres”…un spectacol de pantomima!

Posted on

In Sala Rapsodia de pe Lipscani  se joaca piesele a doua teatre, Ion Creanga  si “Compania PassePartout Dan Puric”. Din stagiunea celei din urma face parte si piesa “Rencontres”, un spectacol de pantonima care tine aproximativ o ora. Pe parcursul ei doi actori, in speta Violeta Totir si Dragos Huluba ajutati de  o coloana sonora bine aleasa ne  intruchipeaza cu ajutorul gesturilor, dansului, si a stepului  pasaje celebre din filme (Titanic, Lady in Red, Tarzan).

Dan Puric spune despre acest spectacol ca:” “Rar un asemenea spectacol în lumea teatrala de azi, un comentariu fin asupra dragostei, cu un umor rafinat, marca sigura a unui talent inteligent”

Prea multe despre piesa nu am ce spune, “tablourile” de pe scena se schimba in mod alert odata cu coloana sonora, iar daca stai prin primele randuri si ai venit cu perechea poti fi invitat la dans pe scena de cei doi actori.

Premiera a avut loc pe 9 mai 2007 la Luxemburg. A participat la Festivalul International al Artelor Spectacolului Uherske Hradiste (Cehia), Belgrad, Barcelona, Dresda.
Premii obtinute: Marele Premiu si Premiul Publicului la Festivalul International de Teatru de la Belgrad. Premiul Special al Juriului la Festivalul National de Comedie Galati.

Vizionare placuta!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s