Targ auto second hand la Baneasa Drive In Cinema!

Posted on Updated on

Te-ai gândit la opţiunea second-hand, dar îţi aminteşti de eterna problemă a „kilometrilor reali”. 17.000 sau 170.000? Rulat în Germania sau rulat prin gropile româneşti? Te întrebi: „Cum ştiu că nu rămân cu buza umflată?”. Este, totuşi, o problemă pe care vrei să o preîntâmpini.

Răspunsul este TASH. Târgul Auto Second-Hand. 20.000 de metri pătraţi, în Băneasa Drive-In Cinema, pe care, timp de patru zile, se desfăşoară cel mai important eveniment al anului dedicat pieţei auto second-hand. Fără grija kilometrilor în plus, a pieselor originale şi cu garanţia că vei găsi calitate la preţuri care te vor încânta.

Ai la dispoziţie atât oferte de la cei care vor să-şi vândă maşinile, cu promisiunea că au avut grijă de ele ca de ochii din cap, cât şi o multitudine de oferte din partea parcurilor auto, a firmelor de leasing şi, inclusiv, de la dealeri şi importatori. Ai sute de opţiuni pe care să le studiezi timp de patru zile.

E în avantajul tău să ştii că există un târg auto unde beneficiezi de oferte importante de la dealeri şi importatori, adică de la acele persoane care nu plasează maşina în intersecţii, doar cu un preţ şi-un număr de telefon. Mai mult, ai garanţia că vei primi exact produsul descris, într-o stare excelentă.

Şi dacă mai pui la socoteală şi că piaţa de autoturisme noi a scăzut, pe când numărul maşinilor second-hand înmatriculate în România este în creştere faţă de anul trecut, ai încă un argument pentru a veni la Băneasa Drive-In pentru a studia sutele de oferte şi a-ţi negocia motorul care ţi se potriveşte. Ai cele mai bune oferte într-un singur loc.

Şi ca să fie un weekend perfect, duminică, în calitate de vizitator, participă la o tombolă cu premii şi poţi lua potul cel mare: o maşină oferită de unul dintre sponsorii evenimentului!

Programul de vizitare TASH este deschis zilnic in perioada 28 – 31 octombrie in intervalul 10:00 – 18:00

Program:

Ai la dispoziţie patru zile, între 28 şi 31 Octombrie 2010, în care să vizitezi târgul auto şi să te hotărăşti la maşina pe care o vei conduce. Mai mult, joi şi vineri, vino să te bucuri de o expoziţie de maşini retro.

Pentru sâmbătă, ca să-ţi potoleşti setea de cai putere, ţi-am pregătit o expoziţie de tunning auto.

Şi ca să fie un weekend perfect, duminică, în calitate de vizitator, participă la o tombolă cu premii şi poţi lua potul cel mare: o maşină oferită de unul dintre sponsorii evenimentului!

Programul de vizitare TASH este deschis zilnic in perioada 28 – 31 octombrie in intervalul 10:00 – 18:00

Sursa: http://www.tash.ro

5 thoughts on “Targ auto second hand la Baneasa Drive In Cinema!

  MARIAN said:
  October 29, 2010 at 10:36 am

  Buna ziua,
  Doresc sa stiu unde este exact locatia in Baneasa, ce mijloace de transport exista si cat este taxa de intrare ca vizitator la targ.

  Multumesc mult !

   acceptainfo responded:
   October 29, 2010 at 3:58 pm

   Locatia: Baneasa Shopping Center

   Mijloace de transport: Autobuzul 131- Piata Romana – Bulevardul Magheru – Bulevardul Dacia – Calea Dorobanti – Soseaua Kiseleff – Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Complex Comercial Baneasa

   Autobuzul 148 – Baneasa S.A – Soseaua Erou I. Nicolae – Aleea Privighetorilor – Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Soseaua Kiseleff – Piata Presei Libere

   Autobuzul 301 – Piata Romana – Calea Dorobantilor – Aviatorilor – Nicolae Caramfil – Aerogarii – Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Aleea Privighetorilor – Baneasa S.A.

   Autobuzul 476 – Piata Presei Libere – Bulevardul Marasti – Soseaua Bucuresti-Ploiesti – Prisma – Corbeanca – Tâncabesti – Peris
   Intrarea este gratuita!

   acceptainfo responded:
   October 30, 2010 at 6:01 pm

   Taxa de intrare este de 5 ron!

  andrei said:
  October 29, 2010 at 6:28 pm

  este cu intrare platita?

   acceptainfo responded:
   October 29, 2010 at 8:38 pm

   Poti sa lasi masina in parcarea Baneasa Shopping City, parcarea este fara plata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s