Curatenia de toamna la Gradina Botanica!

Posted on Updated on

Şi toamna facem curăţenie în Grădina Botanică!
Iată Toamna a venit, frunzele-au îngălbenit, iar Asociaţia Team Work te aşteaptă ca în fiecare an în Grădină să facem curăţenie.
Când?
Sâmbătă, 23 octombrie 2010, între orele 9.00 şi 17.00, cu pauză de prânz pentru o gustare energizantă între 13.00 şi 14.00.
Unde?
În Bucureşti, Cluj-Napoca şi Craiova… în Grădina Botanică, bineînţeles.
De ce?
Pentru că vrem să continuăm ceea ce am început împreună acum 5 ani şi reluăm an de an prin Curăţeniile de Primăvară şi de Toamnă.
Pentru că ştii din anii trecuţi cât de importantă este prezenţa ta şi ce zi deosebită poţi petrece în natură, alături de prieteni, făcând ceva util. Iar dacă încă nu ai aflat, acceptă provocarea din această toamnă și devino pentru o zi Voluntar-Grădinar!

Tot ceea ce trebuie să faci este să te înscrii completând formularul online în perioada 10 – 20 octombrie 2010, iar pe 23 să fii prezent la apel. Şi nu uita: noi îţi dăm uneltele, tu vino cu voie bună, poftă de muncă şi…cu cât mai mulţi prieteni!!!

Fii un Grădinar adevărat. Alătură-te echipei Team Work pentru Curăţenia de Toamnă!
Ne poţi contacta pe adresa gradina.botanica.tw@gmail.com pentru orice întrebare legată de eveniment. Participarea se face pe bază de înscriere şi confirmare din partea organizatorilor, fiind un număr limitat de locuri în fiecare oraş, în funcţie de activităţile ce trebuie desfăşurate.
Ne vedem în Grădina Botanică!
Sursa: Echipa Team Work

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s