Targul de Turism Winter Holiday

Posted on Updated on

În perioada 07 – 10 octombrie 2010, în cadrul Centrului Internaţional de Conferinţe al Palatului Parlamentului, se va desfăşura cel de-al doilea eveniment internaţional organizat de Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday”.
În cadrul evenimentului vizitatorii îşi pot alege vacanţele de iarnă 2010 – 2011 la cele mai avantajoase tarife, dintr-o foarte bogată ofertă prezentată de agenţiile de turism membre ANAT şi de partenerii acestora! 

Cei mai norocoşi dintre vizitatori pot câştiga vacanţe în cadrul Tombolei cu premii, organizate cu suportul agenţiilor prezente la târg. Participarea la tombolă se face prin completarea talonului de pe biletul de intrare la târg (în valoare de 10 lei) şi introducerea acestuia în urnele dedicate.

În perioada Târgului va avea loc şi Festivalul Internaţional de Film de Turism – BITFF. Este pentru prima oară la nivel naţional când unui Târg de turism îi este alăturat un festival de acest gen, dezvoltându-se astfel şi la noi în ţară un nou concept de eveniment, mult mai complex.

Târgul Internaţional de Turism “Winter Holiday” reuneşte în calitate de expozanţi agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri de promovare a turismului ale unor ţări precum Austria, Ungaria, Franţa, parteneri internaţionali, autorităţi locale.

Şi de această dată vom beneficia de participarea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, prezent alături de ANAT în rândurile susţinătorilor şi expozanţilor Târgului Internaţional de Turism de la Palatul Parlamentului.

Totodată, Federaţia Asociaţiilor de Promovare a Turismului ( F.A.P.T. ) va prezenta România Turistică, în efortul de a promova destinaţiile turistice româneşti – o prioritate pentru ANAT, iniţiatorul “Vacanţa în ţara mea 2011“.

Pentru informaţii actualizate zilnic privind expozanţii, căile de acces şi alte informaţii referitoare la eveniment vă invităm să vizitaţi pagina oficială a evenimentului: http://www.targuri-anat.ro

Sursa: calendarevenimente.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s