Bendeac este ” Doctor de femei”!

Posted on

Sala de la Palatul Copiilor  a fost  plina  marti seara, s-a jucat “Doctor de femei” . Chiar daca acest spectacol a avut premiera in luna aprilie a acestui an , inca se sta la coada pentru a putea lua un bilet. Unul din motive este si faptul ca in distributia acestei piese  joaca cunoscutul Bendeac. Pus pe glume pe toata  durata spectacolului, a adus in sala hohote de ras (la propriu).

Iata ce declara Bendeac despre acesta piesa: “Este vorba despre un spectacol clasic de teatru de bulevard, in care personajele sunt implicate in foarte multe incurcaturi si rasturnari de situatii. Personajul meu este un tip sasait si un incurca lume, care reuseste sa intoarca totul pe dos in jurul lui”.

Distributia este compusa din: Adrian Titieni, Anca Sigartau, Adina Popescu, Emanuel Parvu, Mariana Danescu, Vlad Corbeanu  Gabriel Costin, Cristina Cioran si binenteles Bendeac.

Pentru cei care vor sa iasa din casa la ceas de seara  si vor si putina dispozitie,   recomand acesta piesa cu caldura. Pretul unui bilet este de 50 de roni, si pentru a fii sigur de un loc in sala incerca sa  iti rezervi biletul cu doua saptamani inainte de spectacol.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s