Weekendul acesta Arenele au fost luate cu asalt!

Posted on Updated on

In acest weekend cele mai importante evenimente s-au desfasurat pe cele doua Arene din Bucuresti: Arenele B.N.R si Arenele Romane.

Sambata seara The Mission a sarbatorit de 10 ani de cand ne incanta cu tot felul de evenimente muzicale. In prezenta celor 4000-5000 de oameni care au luat cu asalt cortul din interiorul  Arenelor Romane. Petrecerea a durat pana in zori cand fiecare a plecat fericit de cat a dansat dar si de cat a baut.

Duminica a urmat finala de tenis de la Arenele BNR, unde in fata unui public foarte numeros (si vremea a tinut cu sportul) s-au intalnit Chela, favoritul numarul 4 al turneului si Andujar , revelatia turneului .

Un moment emotionant a  avut loc inainte inmanari premiilor, cand aproape jumatate din  incasarile turneului au fost donate fostului fotbalist Iosif Rotariu pentru a le folosi in as salva fiica  care este grav bolnava (30.000 euro). Altii 40.000 euro au fost donati catre Dr. Catalin Cirstoveanu , seful sectiei de neonatologie de la Spitalul Marie Curie. Organizatorul turneului, Bogdan Enoiu a spus ca toate incasarile de la viitoarele editii ale  BCR  Tenis Romania   vor fii donate pentru cauze caritabile.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s