Ozzy promite spectacol!

Posted on

Concertul Ozzy Osbourne de la Bucureşti a fost prelungit la două ore, faţă de o oră şi jumatate, cât era iniţial programat. Ozzy Osbourne vine pentru prima dată în România, pe 2 octombrie 2010 la Zone Arena. Concertul acestuia va fi deschis de trupele Coma şi Luna Amară, iar accesul publicului va fi posibil de la ora 17:00, anunţă producătorul CityFM.

“Am fost anunţaţi că Ozzy doreşte ca recitalul de la Bucureşti să fie de 2 ore, cu 30 de minute mai mult faţă de planurile iniţiale. Vestea ne-a bucurat, iar publicul va avea numai de câştigat: ora de acces va rămâne neschimbată, însă programul derulării evenimentului va fi şi mai dinamic”, a declarat Gabriel Oprea, directorul CityFM.

CityFM a demarat astăzi, 20 septembrie, o serie de concursuri radiofonice cu premii constând în invitaţii la concertul de pe 2 octombrie de la Bucureşti. Ascultătorii programelor CityFM pot câştiga câte o invitaţie la unul dintre cel mai tare eveniment rock al acestei toamne.

Concertul lui Ozzy Osbourne se va desfăşura pe 2 octombrie, la Zone Arena (Str. Barbu Văcărescu 164, Floreasca), începând cu ora 18:30. CityFM a ales trupele Coma şi Luna Amară pentru a cânta în deschidere, câte 25 de minute fiecare.

Toate biletele vor fi scanate la intrarea în arenă, accesul fiind permis doar acelora cu codul de validare corect. Preţul pentru biletele Ozzy Osbourne variază între 150 şi 500 de lei.

Sursa: iconcert.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s