Festivalul International de Film pentru Copii si Adolescenti:”KINODISEEA”!…via Facebook!

Posted on

Venim “peste Septembrie”! 🙂 23 de premiere nationale, filme premiate in cadrul celor mai mari festivaluri de gen! Filme din tari precum Franta, Germania, Senegal, Ungaria, Olanda sau SUA, acum la Kinodiseea. Programul filmelor va fi inclus in cele doua sectiuni competitive ( pentru copii si adolescenti) si Panorama. Pregatim o Retrospectiva Speciala dedicata “legendei” filmului pentru copii, Albert Lamorisse ( realizatorul filmelor “Balonul Rosu” & “Coama Alba”) si o zi a filmului Romanesc!!

In paralel, orice copil si adolescent cu varste cuprinse intre 6 si 18 ani pot participa la atelierele Kinodiseea de film : actorie de film, regie, efecte speciale, machiaj si costume!! Pentru inscrieri accesati www.kinodiseea.ro!

Nu uitati de concursul de scris povesti!! ( www.kinodiseea.ro) Castigatorii vor primi pentru ei si inca doua persoane abonament pentru toate proiectiile festivalului!

Toata lumea e invitata la film!!!

Intre 24 si 30 septembrie, numai la KINODISEEA

Locatiile participante: MTR, Cinema Gloria, Sala Elvira Popescu, libraria Carturesti si in parcul Al. I. Cuza ( fostul IOR)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s