Teatru la liber….

Posted on Updated on

Asa cum v-am anuntat zilele trecute , azi ,maine si poimaine se desfasoara la Sala Dalles, “Maratonul Teatrului Independent”, totul gratis.  Pentru  cel/cei care rezista maratonului si vizioneaza toate piesele dintr-o zi, organizatorii il/ii premiaza cu o invitatie de 2 persoane la urmatoarea premiera a Teatrului Apropo.

Exista 3 sali in care se tin spectacolele: Sala Studio , Sala Mare si Sala F  iar pe culoare se gasesc puncte unde dupa fiecare spectacol, in functie de cat de mult ti-a placut  donezi  un banut sau mai multi.

Azi timp de 40 de minute am vazut piesa “ComediAmore”, o productie independenta jucata de Andreea Mateiu si Stefan Lupu, un spectacol foarte bun cu toate ca  dialogul a fost luat in mare majoritate de gestica.

Se vede ca organizatorii nu s-au asteptat sa aiba atata public inca din prima zi si aceasta deoarece locurule au fost insuficiente. (accesul in sala se face in limita locurilor disponibile).

Apropo de teatru….. azi am gasit casa de bilete de la Teatrul National deschisa. Se videau bilete pentru inceputul stagiunii, adica saptamana  viitoare  pe data de 18.09.  Si pentru ca oamenii sunt  insetati de cultura  la cele doua reprezentatii  din data de 18 si 19.09  a piesei “Livada cu visini”, biletele se epuizasera deja. Teatru placut!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s