Cel mai important turneu de tenis din Romania: BCR Open Romania!

Posted on

Vodafone Romania sponsorizeaza cea de-a cincisprezecea editie a turneului BCR Open Romania, care are loc in perioada 18 – 26 septembrie 2010, la Arenele BNR din Bucuresti. In cadrul acestui turneu, Vodafone organizeaza Women’s Day, o zi dedicata special femeilor pasionate de tenis.

„Vodafone Romania are placerea sa prezinte, pentru al zecelea an consecutiv, cel mai important eveniment de tenis care se desfasoara anual in Romania. La aceasta editie a turneului ce face parte din circuitul ATP, suntem bucurosi sa organizam Women’s Day, zi in care femeile au acces gratuit la eveniment si pot castiga numeroase premii, pe langa deja traditionalul Turneu al Jurnalistilor”, a spus Liliana Solomon, Chief Executive Officer, Vodafone Romania.

In data de 24 septembrie, in cadrul Women’s Day, Vodafone Romania ofera 1.000 de bilete gratuite la turneu si multe alte surprize femeilor pasionate de tenis. De asemenea, in perioada competitiei, Vodafone Romania va organiza Turneul Jurnalistilor, cu participarea deschisa tuturor jurnalistilor pasionati de tenis.

Clientii Vodafone Romania vor avea acces, prin portalul mobil Vodafone live!, la o galerie de imagini de la turneu si vor putea urmari programul competitiei, alaturi de rezultatele inregistrate.

La standul Vodafone Romania, in fiecare zi, spectatorii vor putea interactiona cu participantii la turneu, care vor fi disponibili atat pentru sesiuni foto, cat si pentru autografe.

Pe toata perioada turneului BCR Open Romania, Vodafone ofera solutii de comunicatii, atat in Centrul de Presa cat si in zona comerciala , prin acces la Internet.

Sursa: tehnopol.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s