Caravana Orange pleaca intr-o calatorie cu balonul!

Posted on

Bucuresti, 30 August 2010 – Caravana Orange, “5 săptămâni în balon”, porneşte pe 1 septembrie într-o călătorie din care va putea arăta tuturor România de sus.

Timp de 5 săptămâni, balonul Orange va călători prin mai multe regiuni din ţară şi va opri în 10 oraşe: Alba Iulia, Arad, Bacău, Baia Mare, Braşov, Oradea, Piatra Neamţ, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş. Cu balonul vor călători un jurnalist şi un fotograf profesionist de la cotidianul Adevărul, care vor fotografia de la înalţime cele mai frumoase regiuni. Fotografiile vor fi disponibile într-un album pe site-ul http://www.5saptamaniinbalon.ro şi în ziarul Adevărul. Cei care doresc să fie la curent cu aventurile balonului, găsesc informaţii şi fotografii pe http://www.facebook.com/orangeromania şi pot urmări caravana pe Twitter, la http://twitter.com/balonulorange.

În fiecare zi de miercuri, joi şi vineri, balonul Orange va zbura deasupra mai multor obiective turistice din ţară şi, în fiecare week-end, va opri într-unul dintre cele 10 oraşe, oferind locuitorilor posibilitatea să vadă oraşul de la înălţime.

Orange a pregătit şi un concurs pentru cei care surprind balonul Orange în fotografii cât mai originale. Pentru a fi înscrise în concurs, fotografiile trebuie postate pe http://www.facebook.com/orangeromania şi să adune cât mai multe voturi. În funcţie de numărul de voturi obţinute, vor fi desemnaţi 3 câştigători ai concursului de fotografie care se vor bucura de un zbor liber cu balonul în weekend-ul 9-10 octombrie, în apropiere de Bucureşti. Orange România va asigura costurile de transport până la locaţie.

Aventura balonului Orange va începe în judeţele Braşov şi Sibiu, pe care le va survola în perioada 1-5 septembrie. Balonul va zbura în zonele Sânpetru, Rupea, Ghimbav, Râşnov şi Feldioara din judeţul Braşov şi deasupra localităţilor Agnita, Arpaşul de Jos, Mediaş, Sâmbăta de Jos şi Cincu din judeţul Sibiu.

„Prin campania “5 săptămâni în balon”, desfăşurată împreună cu Adevărul, ne-am propus să oferim românilor ocazia de a redescoperi frumuseţile ţării de la înălţime. Regiune după regiune, oraş după oraş, aventurile balonului Orange vor putea fi urmărite în fotografii, filmări şi relatări realizate de echipa de profesionişti de la bord“, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer Business to Consumer Orange România.

“Nu ştiu altii cum sunt, dar eu de mic am visat să zbor! Nu cu avionul, nici cu elicopterul, ci cu balonul despre care citisem în cărţile lui Jules Verne. Ţin minte că, pe la şase ani, chiar mi-am imaginat că, dotat cu o umbrelă prelungită cu un cearşaf şi dotată cu o \’nacelă\’ de nuiele, pot să planez lin de pe podul unui râu. Rezultatul: mi-am julit genunchii şi era să-mi rup picioarele. Dar păţania nu mi-a scos din cap ideea unei aventuri de genul celor relatate de Jules Verne, fie ea pe apă, pe uscat sau în văzduh… Mi-au lipsit însă o corabie care să mă poarte pe mările lumii, un submarin care să mă conducă în lumea adâncurilor, un bolid dintre cele imaginate de vizionarul scriitor francez acum mai bine de o sută de ani… Dar cel mai mult mi-a lipsit balonul care să mă ridice deasupra lumii, să pot vedea de sus minunăţiile pământului.

Anii au trecut, la fel şi iluziile copilăriei, dar Adevărul şi Orange ne ajută să transpunem visele în realitate. Vom avea ocazia rară de a ne simţi, pentru o clipă, precum legendarele personaje ale lui Jules Verne. De aceea vă îndemn să nu rataţi niciun moment din acţiunea “5 săptămâni în balon”. Vă urez, deopotrivă, lectură plăcută cu cărţile Jules Verne oferite de Adevărul şi decolare silenţioasă cu baloanele speciale Orange!”, a declarat Grigore Cartianu, redactor-şef Adevărul.

despre Orange

Orange este lider de piaţă în România cu 10.471.000 de clienţi şi venituri de 484 milioane de euro în primul semestru al anului 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 182 de milioane de clienţi pe cinci continente.
Orange oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii integrate de voce şi date fixe şi mobile.
Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe http://www.orange.ro

despre Adevărul

Adevărul e unul dintre cele mai vechi ziare din România, datând de la finele secolului al XIX-lea. Apariţia sa a fost suspendată pe durata primului război mondial, dar şi în primii ani ai regimului comunist. Din vara anului 2006 a intrat în componenţa trustului de presă omonim, doi ani mai târziu devenind cel mai bine vândut ziar quality de la noi. De numele ziarului Adevărul se leagă în ultima vreme nu doar sute de articole cu impact asupra societatii, ci şi lansarea unor colectii speciale de cărţi precum “100 de cărţi pe care trebuie să le ai în bibliotecă”, “Colecţia Disney”, “Pictori de geniu” sau “Jules Verne”. Adevărul editează şi numeroase suplimente, dintre care se detaşează cel cultural, Adevărul literar şi artistic, sau cel dedicat educaţiei.

Orange Romania
www.orange.ro

Sursa: comunicatedepresa.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s