Sportul ajuta…ajuta-ti micutul sa castige sanatate si un ghiozdan cu rechizite!

Posted on Updated on

n septembrie, Clubul Sportiv BodyExprim rasplateste copiii activi cu un ghiozdan complet echipat pentru scoala prin Tombola Inceputului de Scoala. Vor participa la tombola toti copii care isi activeaza cardul de antrenamente in perioada 01- 14.09.2010.

Clubul Wellness BodyExprim desfasoara activitati sportive pentru copii precum: gimnastica aerobica, gimnastica ritmica, dans sportiv, balet, majorete, arte martiale (aikido, ashihara karate, taekwondo).
Copiii care se vor inscrie la una din activitatile sportive ale clubului in prima jumatate a lunii septembrie, vor participa la Tombola Inceputului de Scoala. Pentru ca sportul este o completare a activitatii scolare, BodyExprim ofera castigatorului un ghiozdan complet echipat pentru scoala.
Pentru abonamentul pe trei luni, fiecare copil va primi trei cartonase pentru tombola si un tricou de antrenament personalizat.

Educatie, energie, socializare, dezvoltare fizica, dezvoltarea capacitatilor motrice sau autodescoperire sunt doar cateva cuvinte care caracerizeaza activitatile sportive pentru copii desfasurate in cadrul clubului. Performanta poate deveni un obiectiv personal pe care clubul BodyExprim o va sustine.

Antrenorii calificati, fosti sportivi de performanta, vor avea grija ca activitatea copiilor sa se desfasoare intr-un mod cat mai placut si lipsita de orice incident. Salile generoase, modern dotate si utilate, ofera copiilor conditii excelente de practicare a activitatilor fizice. Clubul este dotat cu vestiare, toaleta si dus special pentru copii.

Detalii gasesti pe : http://www.bodyexprim.ro/

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s