Totul despre ei…la Tete-a-tete!

Posted on Updated on

In peisajul localurilor de bun gust, a mai aparut una, se numeste Tete-a-tete  si o poti gasi in Parcul Hersatrau langa Gradina Japoneza.  Locatia este ticsita  cu zeci de carti, de aceea cand intri aici ai impresia ca esti la bibloteca.  In atmosfera primitoare de aici  poti avea  seri de jazz, teatru sau stand-up comedy.

Zilele trecute,mai precis marti am primit o invitatie pe facebook la acest local pentru a urmari  spectacolul “Totul despre ei” cu incepere de la ora 20.30. Toate locurile in sala/ coffee Art& Chill erau rezervate de ceva vreme, dar cu bunavointa unei persoane care parea sa se ocupe cu organizarea evenimentului am gasit si eu un loc in sala. Si a inceput asteptarea, 20.45, nimic, lumea tot venea, eram in jur de 100 si mai bine de persoane care muream de cald in asteptarea piesei. A inceput cu o intarziere  de aproximativ o ora si ceva, cand deja publicul dadea semne de nervozitate.

Patru personaje feminine au urcat pe rand pe scena  prezentand barbatul asa cum il vede o femeie in “Totul despre ei”. Astfel cele patru protagoniste: Olimpia Malai, Dana Parlogea, Monica Florescu si Clara Florescu ne-au spus despre amanti, despre vibratoare, despre relatiile care se construiesc  pe saiturile de socializare si nu in ultimul rand de evolutia unei casnici, din primul an pana la…divort. Asadar cu 20 de ron, ca doar numai este nimic gratis am vazut primul stand-up roamanesc in care protagoniste sunt numai femeile.

Cateva cuvinte si despre locatie:

Locatia din Parcul Herastrau si designul interior face din Tete a tete un club – terasa aparte, dar adevarata originalitate a acestuia consta in evenimentele pe care proprietarii le organizeaza aici din dorinta de a promova cat mai mult arta, de a-i ajuta pe tinerii artisti sa se afirme, iar pe cei consacrati sa se manifeste.

Astfel, lunea este seara de film, martea de teatru, iar miercurea, in special cand vremea va fi mai prietenoasa, vor avea loc mici concerte de jazz. Cei 100 de mp ai clubului permit aranjarea cu usurinta a unei scene, a unei cortine si chiar a unui decor mai elevat, in functie de dorintele regizorului si de piesa de teatru care se va juca.

Au fost deja puse in scena piese precum a 12-cea noapte, in regia regretatului Adrian Pintea sau Crima si pedeapsa in regia lui Narcis Grosu, iar actorii care s-au perindat pe scena de la Tete a tete au nume cu rezonanta, precum Alexandru Papadopol sau Adelaida Zamfira, dar vin si multi actori tineri cunoscuti din productiile romanesti televizate.

„Sunt foarte multi oameni care nu au unde sa iasa in oras fiindca asemenea locatii, in care se organizeaza astfel de evenimente, lipsesc din peisajul bucurestean. Ne-am gandit intotdeauna ce ne-am dori noi sa se intample in locatii, ce am dori noi sa vedem, ce ne lipseste, si am pus in aplicare la Tete a tete. Tot ceea ce facem aici ne straduim sa facem cu gust si mult bun simt”, spune Bianca Coroi.

Week-endurile sunt rezervate evenimentelor cu DJ, prieteni de-ai proprietarilor, care au fost, de altfel, un ajutor considerabil pe timpul iernii, cand frigul tinea departe clientii de parc, si implicit de club. De altfel, evenimentul care a adunat cei mai multi clienti, respectiv aproape 400 de persoane, a fost cand au venit DJ-ii Radu si Rares, recunoscuti in lumea clubberilor.

Cand aveti timp sau iesiti la o plimbare , intrati si pana la Tete-a-Tete, ca sigur se intampla ceva .

4 thoughts on “Totul despre ei…la Tete-a-tete!

  Clara Flores Aguilera said:
  August 25, 2010 at 3:44 pm

  Bună ziua,
  Numele meu este Clara Flores Aguilera şi sunt regizoarea spectacolului Totul despre ei. Vă mulţumesc foarte mult pentru aprecierile pozitive, dar am două mici remarci:
  1. spectacolul Totul despre ei NU este un stand-up comedy, ci un comedy show (lucruri total diferite).
  2. Nici eu, nici co-autoarea spectacolului Antoaneta Zaharia sau vreuna din actrite nu v-am acordat dreptul de difuzare a materialelor filmate.
  V-aş ruga respectuos să scoateţi acestea materiale de pe youtube, deoarece considerăm că ele nu reprezintă munca noastră, iar calitatea lor nu ne pune într-o lumină favorabilă. În plus, ca şi companie artistică noi nu am ales acest canal de promovare şi vă rog să ne respectaţi această decizie.
  Dacă doriţi să postaţi materiale din spctacolul nostru pe blogul dumneavoastră personal vă putem pune la dispoziţie materiale filmate profesionist.
  Vă mulţumesc pentru înţelegere,
  Clara Flores Aguilera
  clara_aguilera@yahoo.com

   acceptainfo responded:
   August 25, 2010 at 10:40 pm

   Dorinta dumneavostra a fost implinita, au fost scoase de pe youtube filmuletele cu acest spectacol si scuze pentru nentelegerea intre stand-up comedy si comedy show. O zi cat mai faina!

   acceptainfo responded:
   August 25, 2010 at 10:44 pm

   Doriti stergerea in intregime a articolului?

  Clara Flores Aguilera said:
  August 28, 2010 at 1:22 pm

  Vă multţumim. Nu, nu este necesar să ştergeţi şi articolul.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s