Improvisneyland in Scala Pub!

Posted on Updated on

De curand s-a mai deschis in Bucurestiul acesta mare un alt pub. Este vorba de Scala Pub , o locatie deschisa in inima targului adica pe B-dul Magheru chiar in fostul si actualul Cinema Scala. Cu aproximativ 40 de locuri, plasme pe pereti pentru a putea viziona si diferite evenimente sportive , si un interior dichisit , locatie te face sa revi de cate ori ai ocazia. Preturile sunt ok, o limonada de exemplu se gaseste la pretul de 10 lei. Daca mai punem si evenimentele care cei care conduc pub-ul doresc sa le puna in practica, atunci putem spune ca este o locatie placuta pentru a petrece timpul liber.

Asa a fost si vineri si sambata seara cand aici s-au organizat seri de stand-upcomedy.Invitatii au fost cei de la Trupa Improvisneyland, pe care i-am mai urmarit si in Alsy Cafe numai ca aici show-ul lor a tinut mult mai mult, cam 2 ore si ceva si protagonisti au fost doar baietii din trupa.

Pentru ca cineva din trupa m-a facut mai bine sa inteleg ce fac cei din trupa  Improvisneyland am sa postez comentariul respectiv cu scuzele de rigoare din partea mea fata de ei:

“Salutare, multumim mult de post! Speram ca v-ati simtit bine si ca ne vom mai revedea. Saptamana asta tot Vineri si Sambata avem spectacol, si veti vedea din plin si fetele trupei (Andreea, Monica si Rozana).

Am vrea doar o mica chestie sa lamurim: Improvisneyland face teatru de improvizatie, nu stand-up comedy. Diferentele sunt suficient de mari (e vorba de o trupa de actori profesionisti, nu un singur om; scenele sunt facute pe loc, spontan, conform sugestiilor publicului, nu gandite de acasa; exista si muzica improvizata de un pianist profesionist). Veniti si va lamuriti! :)

3 thoughts on “Improvisneyland in Scala Pub!

  Monica said:
  July 22, 2010 at 10:52 am

  Salutare, multumim mult de post! Speram ca v-ati simtit bine si ca ne vom mai revedea. Saptamana asta tot Vineri si Sambata avem spectacol, si veti vedea din plin si fetele trupei (Andreea, Monica si Rozana).

  Am vrea doar o mica chestie sa lamurim: Improvisneyland face teatru de improvizatie, nu stand-up comedy. Diferentele sunt suficient de mari (e vorba de o trupa de actori profesionisti, nu un singur om; scenele sunt facute pe loc, spontan, conform sugestiilor publicului, nu gandite de acasa; exista si muzica improvizata de un pianist profesionist). Veniti si va lamuriti! 🙂

  ema said:
  February 1, 2011 at 9:53 am

  Interesant 😕 am o intrebare, in serile in care sunt evenimente de genu stand-up comedy , se plateste intrare ? si daca da, stii cat costa?

   acceptainfo responded:
   February 1, 2011 at 8:35 pm

   Cand am fost eu nu s-a platit intrarea, acum numai stiu cum este sau daca se mai tine stand-up acolo!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s