Weekend dedicat inotului la Decathlon!

Posted on

Decathlon doreste sa faca sportul accesibil tuturor, de la debutanti la profesionisti si de aceea organizeaza in fiecare sfarsit de saptamana din timpul verii weekend-uri sportive de practica si initiere. La toate aceste activitatii accesul este gratuit.

In zilele de 17 si 18 iulie, intre orele 11 si 18 iubitorii sportului sunt asteptati la magazinul Decathlon din Bd. Iuliu Maniu, nr.546-560. Aici vor avea ocazia sa participe gratuit la cursurile de inot oferite de instructorii Dectahlon. Pe parcursul celor doua zile clientii Decathlon vor beneficia de oferte speciale la articolele destinate acestui sport.

La nivel mondial, DECATHLON reuneşte peste 50.000 de colaboratori, reprezentând 60 de naţionalităţi. DECATHLON comercializează peste 35.000 de produse, iar în centrele sale de inovaţie îşi desfăşoară activitatea 600 de ingineri, aflaţi în permanentă căutare de soluţii şi inovaţii tehnice pentru a face sportul accesibil tuturor. Din 1996 Decathlon îşi creează propriile mărci, în prezent în număr de 14, în spiritul pasiunii pentru sport. Prin intermediul acestora, Decathlon concepe echipamente sportive la preţuri accesibile, folosind o tehnologie de vârf. DECATHLON comercializează, în acelaşi timp, şi produse ale principalelor mărci internaţionale: NIKE, ADIDAS, PUMA, ASICS, SHIMANO, DAIWA, COLUMBIA, SPEEDO…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s