Trupa adolescentei s-a reunit: Take That!

Posted on Updated on

Reunită în secret încă din luna septembrie, trupa Take That a înregistrat între timp un album nou-nouţ, care va fi lansat în luna noiembrie.

La 15 ani de după ce a părăsit Take That pentru o carieră muzicală pe cont propriu, cântăreţul britanic Robbie Williams s-a reunit oficial cu fosta sa trupă, se precizează pe site-ul artistului.

Trupa Take That s-a reîntregit, în secret, în luna septembrie, iar Gary, Howard, Jason, Mark şi membrul rătăcitor Robbie au înregistrat între timp un album nou-nouţ, care va fi lansat în luna noiembrie, se menţionează în comunicat.

„Devin stânjenitor de entuziast când sunt în aceeaşi cameră cu ceilalţi patru băieţi”, a descris Robbie William sentimentele pe care i le-a stârnit revenirea în Take That.

„Reîntregirea trupei a fost un vis pentru toţi şi nu părea că va deveni vreodată realitate. Faptul că înregistrăm acum un album s-a transformat astfel într-un alt vis, pe care, de data asta, îl trăim. Este o bucurie enormă că am putut petrece din nou timp alături de Rob. Ţin însă să precizez că sunt un fotbalist mai bun decât el”, a declarat Mark Owen.

„Sunt fericit până la Dumnezeu că Robbie s-a întors în trupă, indiferent de cât va dura asta. Acum vreau doar să mă bucur de timpul petrecut cu el. Viaţa este minunat de ciudată câteodată”, a precizat şi Jason Orange.

Trupa Take That a vândut, de-a lungul timpului, peste 80 de milioane de albume.

Sursa:ziare.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s