Recomandari de weekend!

Posted on

Acest weekend se anunta plin de evenimente si pentru ca majoritatea  sunt in aer liber, speram sa tina si timpul cu noi pentru a ne putea bucura pe deplin de ele.

Predeal, Romania
Creative Commons License photo credit: CameliaTWU

Spectacol in Parcul Bazilescu cu Alexandru Arsinel si Stela Popescu.

Teatrul de revista “Constantin Tanase” organizeaza duminica spectacolul ” Alo, aici revista!” in parcul Bazilescu din sectorul 1. Spectacolul este regizat de Bitu Falticineanu si aduce pe scena renumiti artisti ai teatrului si filmului romanesti: Stela Popescu, Alexandru Arsinel, Nae Lazarescu, Vasile Muraru, Cristina Stamate, Adrian Enache, Adriana Trandafir etc. Celor prezenti li se promit trei ore de zambet, distractie si voie buna asa ca nu aveti decat sa profitati.

Accesul este liber.   Pentru detalii dati clic aici

Ciuc Summer Fest are loc anul acesta in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena.

Festivalul promite publicului un sfarsit de saptamana cu muzica live in compania mai multor artisti cu renume. Faithless, Pink Martini, Gary Moore dar si artisti romani ca Suie Paparude, Vita de Vie, Urma, Sensor, Discoballs, Les Elephants Bizarres ii vor tine in priza pe specatatori timp de 3 zile cu muzica live.

Pentru delatii accesati pagina www.feeder.ro

Otopeni Air Show 2010 – un eveniment impresionant care reuneste cei mai buni profesionisti ai momentului. Show-ul va fi dedicat celor doi pionieri ai aviatiei romane si mondiale: Aurel Vlaicu si Henri Coanda. Evenimentul are loc pe 17 iulie pe aeroportul international Henri Coanda incepand cu ora 10.00.

Sursa:lumebuna.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s