Tuica si legume la Muzeul Taranului Roman!

Posted on Updated on

Earth’s Market si Slow Food Valahia Gusturilor Bucuresti va invita la o pauza de relaxare si o gura de aer proaspat !

Pe 10 si 11 iulie 2010, de dimineata de la ora 9:00 pana la 5:00 dupa-amiaza, Earth’s Market va asteapta cu veselie si oameni primitori la Muzeul Taranului Roman.

Atmosfera va fi inveselita de producatori cu legume de sezon: dovlecei, cartofi noi, salata, ceapa, telina, morcovi, rosii, castraveti, porumb, dar si cu fructe precum zmeura, capsuni, cirese, caise si multe altele.

Le stau alaturi domnul Horia care ne va incanta cu lapte proaspat de capra si variatele tipuri de telemea si Maitre Nicolas, cu o branza de capra facuta dupa o reteta frantuzeasca „pour les connaisseurs”. Se vor alatura si producatori cu mezeluri felurite precum: domnul Svart Ovidiu din Suceava cu produse afumate si o excelenta sunca presata, doamna Oancea de la Sibiu cu pastrama din pui afumata, smantana de casa si carnatii cu busuioc, domnul Bangala cu deja renumita branza de burduf cu ardei si telemea de oaie, domnul Barza de la Sibiu cu carnatii de oaie picanti, cu apetisantele pastrame facute in bait propriu si salamul de mistret. Ca totul sa se incheie cu veselie se adauga un pahar de tuica „doi ochi albastri” din Arges de la domnul Florescu sau un vin de casa de la domnul Stefanescu.

Earth’s Market si Slow Food Valahia Gusturilor, organizat de Grupul de Initiativa Radu Anton Roman si partenerii sai, te asteapta sa-ti amintesti bucuria mancatului slow intr-o viata cu ritm ametitor !

Sursa:MTR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s