Suplimentare de bilete la Ciuc Summer Fest!

Posted on

Ciuc Summer Fest va avea loc in perioada 16-18 iulie, in cadrul complexului Zone Arena din Bucuresti, line-up-ul festivalului incluzand nume precum Faithless, Pink Martini, Gary Moore, Suie Paparude, Urma si Vita de Vie. In urma solicitarilor, biletele din categoriile epuizate saptamana aceasta au fost suplimentate, urmand ca zonele Gazon A si tribuna VIP sa fie reamenajate pentru a putea acomoda mai multi spectatori.

Cele mai dorite locuri au fost cele din Gazon A in zilele de 16 si 17 iulie, cand capetele de afis vor fi Faithless, respectiv Pink Martini, si cele din tribuna VIP din data de 18 iulie, avandu-l ca headliner pe Gary Moore, acestea fiind sold-out cu mai putin de trei saptamani inainte de festival. Pentru a putea acomoda un numar mai mare de spectatori in aceste categorii, echipa de productie a festivalului va opera modificari de ordin logistic pentru extinderea si reamenajarea suprafetei, biletele suplimentare fiind puse deja in vanzare.

Biletele pentru Ciuc Summer Fest, disponibile in toate categoriile si pentru toata durata festivalului – respectiv 90 de lei in Gazon B, 160 de lei pentru Gazon A si 220 de lei pentru Tribuna VIP – pot fi achizitionate la acest pret de pe site-ul www.myticket.ro si din reteaua magazinelor Diverta. In zilele de festival, biletele vor fi disponibile la casele de bilete plasate la intrarea in zona de festival, in incinta complexului Zone Arena, la preturile de 110 lei, 180 lei si 240 lei.

Ciuc Summer Fest se va desfasura in perioada 16-18 iulie, la Zone Arena, si ii va avea ca headlineri pe Faithless, Pink Martini si Gary Moore, alaturi de care vor concerta si Suie Paparude, Urma, Vita de Vie, Sensor, Discoballs, L’orchestre de Roche, Kumm, Brum Conspiracy, Les Elephants Bizarres, E.M.I.L, The MOOoD si The Mono Jacks.

Sursa: summer-fest.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s