Unde te racoresti la 40 de grade?

Posted on

Nu mai e nici urma de indoiala: vara si-a intrat in drepturi, cu temperaturi de-a dreptul ametitoare. Intre doua examene in sesiune sau la inceput de vacanta studenteasca, sigur cauti un loc in care sa scapi de arsita zilelor de vara. Si ce alt loc mai bun decat… o piscina?

Partea buna este ca ai de unde alege. Partea proasta este ca, desi oferta de piscine este destul de generoasa, in general este cam aglomerat (de dimineata pana a doua zi, in anumite cazuri) si nu intotdeauna foarte curat. Pentru a-ti usura munca de cautare a piscinei perfecte, Studentie.ro iti ofera cateva sugestii:

1.Strandul Dambovita (Ciurel) – Bucuresti
Situat pe Soseaua Virtutii, in apropierea Pietei Cragasi, strandul Dambovita este un loc de vizitat datorita orarului – este deschis non-stop- si a preturilor relativ mici: intrarea costa 6 lei, iar inchirierea unui sezlong, 5 lei. Ca sa nu te plictisesti, strandul Ciurel iti pune la dispozitie terenuri de fotbal, mese de tenis de masa si terenuri de tenis de camp, care pot fi inchiriate platind intre 5 si 70 de lei, in functie de preferinte.:
–    tenis de masa: 5 lei/ora
–    teren de fotbal: 50 lei/ora ziua, 70 lei/ora la nocturna
–    tenis de camp: 20 lei/ora ziua, 30 lei/ora noaptea

2.Stradul Copiilor Vacaresti – Bucuresti
Strandul Copiilor Vacaresti se afla pe strada Pridvorului, nr 25, in sectorul 4 si pune la dispozitia doritorilor 5 bazine, sezlonguri, terasa, bar, restaurant, dusuri si cabine. Intrarea este 15 lei, iar inchirierea sezlongului, inca 10 lei. Daca vrei sa te racoresti, afla ca o halba de bere este 2,5 lei, iar o sticla mica de suc, 5 lei. Strandul este deschis zilnic intre orele 10:00 si 18:00.

3.Strandul Tineretului – Bucuresti
Un alt strand care merita vizitat este Tineretului, situat pe strada Primo Nebiolo, nr 1. Este un strand foarte spatios si bine dotat si s-a redeschis anul acesta. Calitatea serviciilor este ireprosabila, prin urmare pretul mai piperat al biletului de intrare (20 de lei in timpul saptamanii, 30 de lei in week-end) se justifica in totalitate.

4.Strandul Titan Cara – Bucuresti
Strandul Titan, botezat recent Cara, se afla pe Bd Nicolae Grigorescu si ofera o sumedenie de facilitati: plaja amenajata, dusuri, garderoba, rummy, table, zone de agrement, zone de relaxare, restaurant, terasa, teren de fotbal cu nocturna, terenuri de tenis de camp si de picior. Intrarea este 10 lei de luni pana vineri, respectiv 15 lei, sambata si duminica. Este deschis zilnic intre orele 8:00-19:00, iar nocturna, de la ora 21:00 pana la ora 5:00. Umbrelutele sunt oferite gratuit, dar inchierea unui sezlong este 10 lei. Pentru celelalte facilitati, preturile sunt urmatoarele:
–    biliard: 20 lei/ora
–    ping-pong: 20 lei/ora
–    teren de fotbal: 100 lei/ora
–    teren de tenis de picior: 80 lei/ora
–    teren de tenis de camp: 50 lei/ora + 10 lei rachetele.

5.Strandul Berceni – Bucuresti
Un alt strand foarte populat este cel din Berceni, situat pe strada Izvorul Oltului, nr 9. Acesta dispune de plaja cu nisip, gazon, trei bazine de inot, terenuri de tenis, baschet, minigolf si fotbal. Umbrelele sunt din stuf si sunt oferite gratuit. Strandul Berceni este deschis zilnic, intre orele 9:00 si 18:00.

6.Strandul Clujana – Cluj Napoca
Situat in cadrul Complexului Sportiv din Cluj din Piata 1 Mai, strandul dispune de 2 bazine, gazon, dusuri, bar. Strandul clujean este deschis zilnic intre orele 8:00 si 20:00, iar intrarea este 12 lei. Daca vii cu masina, vei mai achita inca 3 lei parcarea.

7.Strandul Sun – Cluj Napoca
Un alt strand din Cluj este Sun, situat in cartierul Grigorescu, pe strada 1 Decembrie 1918. Strandul Sun este deschis zilnic intre orele 9:00 si 19:00, iar pretul unui bilet este de 10 lei. Inchirierea unui sezlong este tot 10 lei. Strandul pune la dispozitie 3 bazine, teren de tenis, teren de fotbal si terasa.

8.Strandul Municipal Iasi
Iesenii se pot racori in fiecare zi la Strandul Municipal, situat pe strada Cicoarei. Deschis intre 29 mai si 1 septembrie, zilnic, intre orele 10:00 si 19:00, strandul pune la dispozitia amatorilor 3 bazine si terenuri de tenis de camp, aflate in imediata apropiere. Pretul unui bilet este de numai 4 lei, iar inchirierea unui sezlong, 2 lei pe ora. La acelasi pret puteti inchiria si o umbrela de soare.

9.Strandul Iulius Mall – Timisoara
Aflat in incinta mall-ului din Timisoara, strandul de pe strada Demetriade, nr 1 este deschis zilnic intre orele 10:00 si 22:00. Pretul unui bilet este de 15 lei, insa include si un sezlong. Intre doua balaceli, va puteti delecta cu inghetata si bauturi racoritoare la barul aflat langa bazin.

Daca nimic din ce ti-am propus noi mai sus nu e pe placul tau, incearca si urmatoarele variante:

Bazinul Olimpic Ioan Alexandrescu din Oradea

Bazinul Olimpic din Pitesti

Strandul UMT din Timisoara

Strandul din Complexul Tei – Bucuresti

Sursa:Dana Saporan – editor Studentie.ro

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s