Pentru cei care iubesc folkul….

Posted on Updated on

Trupa ACUM, consacrata la numeroase festivaluri de folk din tara, va invita la un concert acustic la Sala de Lectura.

Începând cu data de 8 mai 2008, Teatrul ACT oferă publicului său ceva mai mult decât spectacole de teatru, muzică, lansări de carte sau alte evenimente culturale de acest fel.

Sala de Lectură este locul de întalnire pentru discuţii între prieteni, pentru afirmare artistică ad-hoc sau pentru discuţii serioase despre tot ce poate fi trecut prin cuvinte. Este acel loc secret, pe Calea Victoriei, unde puteţi citi presa în tihnă, la o ceaşcă fierbinte cu ceai, unde o carte bună poate fi rasfoita alaturi de o prajitură de casă, pregatită după o reţetă tradiţională românească. Fără a-şi propune a fi un local monden, Sala de Lectură vă aşteptă pentru a oferi o clipa în afara timpului, o clipa în anticamera spre personajele şi realitatea lor din locul numit “scândură”.

Sala de Lectură – Ceainăria Teatrul ACT, un punct pe axa celei mai cochete esplanade bucureştene, doreşte să vă implice în acest proiect de remodelare a anatomiei timpului liber în această capitală cu tradiţii culturale.

Dan Vasilescu (voce, chitara, muzicuta), Vova Rusnac (voce, tamburina), Gabriel Balasa (percutie), Natalia Colotelo Pancec (vioara) si Iustin Mihoc (flaut) ne promit o seara magica de rexalare si voie buna in atmosfera romantica de la Sala de Lectura.

Va asteptam la folk, vineri 11 iunie 2010 de la 19:30. Intrarea este libera, dar daca vrei sa prinzi un loc, fa-ti o rezervare pe adresa contact@saladelectura-act.ro sau la telefon (intre 15:00 si 23:00).

Sursa: Teatrul Act/ Ruxandra Nan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s