Lorzii dansului irlandez la Bucuresti: Lord Of The Dance!

Posted on Updated on

Lorzii dansului irlandez in sfarsit au fost  la Bucuresti in acesta seara. Initial s-a anuntat un singur spectacol de la ora 20.00, dar deoarece afluxul de cereri de bilete a fost foarte mare inca de cand s-au pus in vanzare , “la  cererea publicului”  de la ora 16.00 a mai fost o reprezentatie.  Asa ca eu i-am prins fresh, pentru ca vrei nu vrei dupa un astfel de spectacol se acumuleaza ceva oboseala.

Intr-o zi de greva, Sala Palatului era plina pana la refuz  chiar daca era ora 16.00, deci de aici trag concluzia ca nu e prea mare criza deoarece pretul celei mai mici categorii la bilete  era de 100 de roni.

Spectacolul ne-a fost prezentat in doua acte, cu o pauza de 20 de minute. In pauza  puteai sa iti cumperi un DVD cu Lord of the Dance cu 100 de roni, un tricou cu strasuri 100 de roni, un cd cu muzica din spectacole 80 de roni, un simplu tricou cu inscrisurile “Lord of the Dance” 60 de roni, si cu toate acestea la fiecare 10 secunde  se auzea “next place , please”, pentru ca se formase o coada destul de maricica si iraldezii   nu vroiau sa piarda vreun potential client. Iarasi imi aduc aminte de criza si la semenea cerere si preturi ma intreb unde este.

Revenind la spectacol, el s-a desfasurat pe acelasi tipar ca si cel din urma cu 2 luni a celor de la Rhythm of the Dance , o alta scoala de dans  din Irlanda (a 3-a ca valoare). Lupta dintre bine si rau, muzica, si mult,mult dans. Totul a fost pe placul celor din sala care la sfarsitul spectacolului  s-au ridicat in picioare, au ovatinat si  aplaudat minute in sir pentru a saluta o reprezentatie de exceptie. Ca puncte slabe pot sa mentionez ca cei de la Lord of the Dance nu au venit cu toata echipa si acesta datorita dimensiunilor mici ale  scenei, iar cel mai mare absent a fost chiar Micahel Flatley.

One thought on “Lorzii dansului irlandez la Bucuresti: Lord Of The Dance!

    Alex said:
    June 5, 2010 at 6:49 am

    Michael Flatley, “marele absent”, nu mai urca pe scena de cativa ani buni. A promis ca se intoarce in toamna acestui an si va incepe un nou tur prin lume. Eu unul vreau sa ma duc sa-l vad pe 24 noimebrie la Viena, e cel mai aproape de noi iar prin Romania nu stiu daca o treaca.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s