Muzica electronica in Club Control!

Posted on Updated on

Vineri noapte in plin centrul capitalei, adica in pasajul Victoria  acolo unde se afla Club Control a avut loc lansarea ultimului album  a  celui care se intituleaza “Brazda lui Novac”. De 13 ani pe scena autohtona, el sa consacrat prin muzica sa electronica underground, impletind foarte bine ce stie sa faca un calculator cu tonalitatile raw. El  a mai  concertat si in alte orase mari din Europa si aici amintesc Roma, Londra sau in deschiderea unor formatii cunoscute de gen.

In seara de 21.05 el si-a lansat albumul in colaborare cu cei de la Silet Strike, in Club Control. Cei prezenti, in numar de 40-60 de persoane au fost “incalziti” cu un set de muzica  in ton cu evenimentul de Nic Cocarlea (No Man’s Land/Lipstick Traces), apoi de invitatii acestuia: Artan (Timpuri Noi), Silet Strike sau Dezdemona (Jazzadezz).

Concertul care a fost anuntat a incepe la ora 21.00 s-a lasat intaziat pana la ora 23.00 si a tinut pana in zori. Deoarece iluminarea in sala de concert , a fost foarte redusa , calitatea pozelor si filmarilor nu a fost foarte buna, cu toatea acestea am pus un sample pentru a va face o idee.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s