Cinema: Ultimul cantec…..(un film) sensibil!

Posted on

Dupa Hannah Montana, acest film ii aduce primul rol mai serios Milei Cyrus (Ronnie). Totul incepe cand  Ronnie si fratele sau sunt dusi  de catre mama lor pe perioada vacantei la tatal lor, cei doi soti fiind despartiti de o perioada de vreme. Din pricina trecutului, relatiile ei cu tatal sau nu sunt asa de bune si il trateaza pe acesta cu indiferenta. In  plecarile sale frecvente de acasa si hoinarind pe malul marii il intalneste pe EL (Liam Hemsworth). Acesta  face dintr-o familie instarita  si care nu o privesc cu ochi buni pe Ronnie inca de la inceput, insa relatia celor doi se dezvolta pe zi ce trece pana  cand acesta afla ca acesta a mintit-o.  Cand era mica  ea a cantat la pian dar din cauza urii dezvoltate fata de tatal sau acesta a renuntat sa mai cante. Dar cum drumurile vietii sunt foarte intortocheate afla ca tatal sau  are cancer in ultima faza, si acest lucru o face sa isi revizuiasca  atitudinea fata de tatal sau si sa stea cu el pana in ultimile clipe ale vietii acestuia.

Cand  acesta isi simte sfarsitul se apuca se compuna un cantec special ” for Ronnie” , numai ca boala il invinge si nu il mai poate termina. Sarcina ii revine ei si ca recunostiinta acesta il va canta la funerarile tatalui sau.

Filmul are un impact emotional foarte ridicat pe alocuri, adaungand la reteta acestuia si dragostea iese o ecranizare completa. Cei mai sentimentali isi vor sterge lacrima din coltul ochiului pe furis iar cei  stapani pe sine vor vedea cat de mult trebuie pretuita viata , parintii si tot ce ne inconjoara. Vizionare placuta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s