Alege TU modul de a vedea viata!

Posted on

Doamnelor , Domnisoarelor si Domnilor am sa incep in primul rand cu o precizare. De fiecare data auziti de la diverse pesoane precum un film, o piesa de teatru , un spectacol de opera , etc, este bun, mai putin bun sau nu merita vazut. Dar nu uitati ca fiecare judecam in felul nostru, vedem realitatea altfel, de aceea sunt diferiti, de aceea simtim altfel  fiecare lucru care ne inconjoara.  Tot aud  vorbindu-se  si  prin cercul meu de prieteni ca un anumit lucru trebuie vazut sau pentru altul nu trebuie sa imi dau osteneala.  Am sa va dau un exemplu; filmul “Alice in Tara Minunilor” . S-a facut atata tevatura pana la aparitia lui si cand a ajuns pe ecranele noastre a fost un fas, dar cu toate acestea salile de cinema erau pline. Nu trebuie sa mergem unde se duce toata gloata, suntem stapani pe noi si stim sa facem alegeri. Numai aplecati urechea la ce spune x si y pentru ca s-ar putea sa va pacaliti, nu acceptati  decat ceea ce vedeti cu ochii vostri.

Un alt caz elocvent il am  din seara acesta cand la filmul la care am fost “Ultimul cantec” in sala eram 5 persoane in schimb la Iron Man 2 sala era plina.  Daca stau sa vad diferenta intre cele doua filme , este una destul de mare. In “Iron Man” este mai multa actiune, mai fantastic, mai multa reclama, mai pe gustul americanilor, pe cand  filmul “Ultimul cantec” este un film de familie,  fara mare mare publicitate , dar care are un mesaj de transmis.

In concluzie pana nu vedeti ceva cu ochii vostri numai  va incredeti in parerile altora, suntem unici fiecare in felul nostru si perceptia o avem diferita, nu trebuie sa ne placa  tot ce e la moda in  America, sau ceea ce ii place colegului de birou sau prietenei/prietenului , sau ca asa ai auzit. Nu uitati ca fiecare lucru trait de voi si nu de altii va confera voua o expertiza, nu traiti din expertiza altora pentru ca s-ar putea sa pierdeti lucruri bune in viata.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s