Romanica…land of choice!

Posted on Updated on

Temerile ca biletele pentru returul finalei Ligii Campionilor dintre Oltchim si Viborg ar putea incapea pe maini gresite par sa se adevereasca.

Clubul valcean a anuntat marti ca biletele pentru evenimentul de la Bucuresti s-au epuizat, dar reprezentantii salilor de la Ramnicu Valcea si din Capitala au confirmat pentru Antena3.ro ca acestea nici macar nu au fost puse in vanzare!

Cum se ajunge la performanta intr-un domeniu, cum brusc toata lumea devine interesata. Oare oamenii care au abonamente la acesta echipa si care au suntinut-o pe tot parcursul intrecerii, nu meritau sa isi vada echipa cum joaca finala. Dar  cum nimic nu functioneaza in tarisoara noastra , de ce sa mearga acest lucru. Poate suntem multi care am fi vrut sa participam la acest eveniment, pentru ca suntem o natiune patimasa, care punem suflet si ne dorim ca semenii nostri sa ajunga cat mai sus in orice confruntare, in orice domeniu. Un alt caz elocvent este cel a lui Lucin Bute, a mai vorbit cineva de el dupa ce a castigat ultima partida, nu! Dar de  Bianca a lui Bote?  De ce ni se ia tot ce e este frumos si suntem indopati cu toate nimicurile?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s