Targ de vacante la Romaero Baneasa!

Posted on

Mai puţin de o săptămână rămasă până pe 06 mai, când deschidem porţile Târgului de Vacanţe Bucureşti, la Romaero Băneasa.
Ne-am pregătit pentru Dumneavoastră cu numeroase oferte speciale la pachetele de vacanţe estivale atât în ţară, cât şi în străinătate, punându-vă la dispoziţie sejururi ce încep de la 159 RON (litoralul românesc – 6 nopţi cazare la 2*, cu mic dejun inclus).

Toate ofertele speciale se pot cumpăra pe loc în cadrul Târgului de Vacanţe Bucureşti, făcând parte din programul “Mini-preţuri de vacanţă – Litoralul pentru toţi!”, lansat de Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului LITORAL – DELTA DUNĂRII, ANAT şi patronatele hoteliere membre.  Programul se desfăşoară în perioada 03 mai – 14 iunie 2010, având o ofertă variată la hoteluri de la 1* la 5*.

Biletul de intrare la Târg costă 5 RON şi poate fi achiziţionat de la casele de biletele amplasate la intrarea în curtea Romaero, sau online, accesând:
http://biletoo.ro/eveniment.php?e=30&check=54

Avem din nou, aşa cum v-am obişnuit, Tombola cu Premii pentru vizitatori, la care participaţi exclusiv în baza tichetului ataşat biletului de intrare la Târg. Extragerea are loc în ultima zi a Târgului, 09 mai, orele 14.30, în prezenţa unei comisii de validare.

Vă punem la dispoziţie peste 300 de locuri de parcare în incinta Romaero, toate gratuite, alături de puncte de restauraţie, apă şi cafea.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s