In luna mai te intalnesti cu …Asia!

Posted on Updated on

Japonia

– la chioşcuri pe 7mai 2010, numai cu ziarul Adevărul.

Autorul ghidului National Geographic, Nichols Bornoff a petrecut nouã ani în Japonia, publicând în diverse reviste şi ziare de limba englezã, materiale cuprinzãtoare despre cultura şi viaţa contemporanã niponã. Ghidul de cãlãtorie este structurat în trei pãrţi principale şi îţi prezintã prin hãrţi detaliate, fotografii incredibile şi texte de actualitate bine documentate tot ceea ce trebuie sã ştii despre aceastã ţarã. Lucrarea, cu un numãr de 400 de pagini, începe printr-o prezentare generalã a Țãrii Soarelui Rãsare, urmatã de 10 capitole despre regiunile ţãrii şi cele mai importante obiective turistice ale fiecãrei zone. “Sfaturile de cãlãtorie” – secţiune prezentã în toate ghidurile National Geographic distribuite împreunã cu ziarul Adevarul, se aflã la sfârşitul volumului şi vã va oferi o mulţime de recomandãri venite direct de la “sursã”.

China

– la chioşcuri pe 14 mai 2010, numai cu ziarul Adevărul.

China nu este capãtul lumii noastre, ci o cu totul alta planetã. Fascinaţia Orientului începe aici, în aceastã ţarã cu o populaţie de peste un miliard de persoane şi cu o culturã veche de mii de ani. Ghidul National Geographic – China nu îşi propune sã acopere întreaga paletã de atracţii a acestui imperiu turistic dar reuşeşte cu succes sã contureze cele mai importante direcţii. China nu este, la nivel practic, o singurã destinaţie turisticã şi prin urmare nu trebuie sã fie tratatã ca atare. Beijingul singur necesitã cel puţin trei sãptãmâni de plimbãri şi vizite zilnice pentru o cuprindere detaliatã. Dar cum puţini dintre noi au acest timp, ghidul National Geographic te va ajuta, în cele 400 de pagini ale sale, sã gãseşti cel mai simplu “drum” cãtre cele mai importante atracţii. Hãrţile detaliate, schemele, fotografiile de cea mai bunã calitate şi documentarea ireproşabilã te vor familiariza rapid cu aceastã parte a lumii.

India

– la chioşcuri pe 28 mai 2010, numai cu ziarul Adevărul.

Fascinanta Indie, cu cei 7000 de kilometri de coastã ai săi, cu oraşele sale aglomerate, cu reguli proprii şi istorie veche, reprezintã la ora actualã una dintre cele mai râvnite destinaţii ale mapamondului. Cu o diversitate incredibilã, datoratã atât spaţiilor sale întinse (este a şaptea ţarã ca suprafaţã din lume), dar şi istoriei “aprinse”, India este şi ea o destinaţie greu de cuprins în câteva cuvinte sau în doar o sãptãmânã de vacanţã. De aceea, turiştii preferã sa aloce acestei ţãri din sudul Asiei douã – trei sãptãmâni sau chiar mai mult din timpul lor. Cele 400 de pagini ale Ghidului National Geographic – India cuprind: o prezentare generalã a Indiei turistice, nouã capitole care analizeazã fiecare câte o regiune diferită şi ultima secţiune, dedicată informaţiilor practice şi recomandãrilor specialiştilor.

Sursa:bookblog.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s