Cinema:”Omul care se holba la capre”

Posted on Updated on

Domnule, hotarat lucru, nu se mai fac filmele de altadata. In ultimul timp, vezi filme de duzina, scoase la norma dar si cu actori consacrati.  Asa sta treaba  si cu filmul care ruleaza la cinematografe “Omul care se holba la capre”. Dupa titlu, ai doua alternative, sa crezi ca e o comedie buna de tot  sau  un  film de duzina. Eu am avut in gand prima alternativa dar s-a dovedit a doua. Ce e mai dureros ca in acest film joaca si George Clooney rol de tampitel pe alocuri. Chiar sa treaca prin asa o pasa proasta scenarisitii de la Hoolywood?  Sa ii ia pe ai nostri , ca noi idei avem dar nu avem baza materiala.

In fine, ce pot sa spun despre acest film este ca nu pot spune nimic. Ar fi ceva totusi…Fac mult misto de armata americana, cei care au luptat in bazele militare din Irak si de tot felul de “avioane psihologice” ce le trec prin cap americanilor.

Ce mai salveaza acest film , sunt glumitele presarate pe ici, colo si binenteles felul in care joaca George Clooney. Pentru femei  doar faptul ca joaca el e indeajuns, filmul poate sa fie despre nimic. Hai ca am fost rau , dar stiu ca multe ati dori sa va spuna doar un “Buna”. Si bonus pentru fete….exista un moment in film in care ii se vede partea dorsala (funduletul) deci , fuga la cinema sa vedeti ceva dragut.:))).

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s