Romanian Boat Show- editia a V-a!

Posted on

Pentru pasionatii de ambarcatiuni si sporturi nautice, dar nu numai, Set Events anunta deschiderea celei de-a cincea editii a Romanian Boat Show, care se va desfasura intre 5 si 9 mai, in Zona Comerciala Baneasa din Bucuresti.

In cadrul targului vor fi prezente ambarcatiuni de diverse marimi, cu si fara motor sau cu vele, accesorii pentru sporturi nautice, cursuri de scubadiving, precum si oferte din domenii conexe.
Pe durata targului, cei interesati vor putea achizitiona ambarcatiuni, solicita oferte personalizate in vederea unei achizitii ulterioare sau, pur si simplu, admira exponatele visand la sezonul estival ce urmeaza a se deschide.
Pentru cei care nu se pot decide pe durata evenimentului in legatura cu tipul de ambarcatiune care li se potriveste, Set Events si Power Marine vor organiza si editia de vara a Romanian Boat Show, in Portul Tomis din Constanta, intre 16 si 20 iunie. Mai mult decat o simpla expozitie nautica, Romanian Boat Show Constanta constituie un nou pas pentru alinierea industriei nautice din tara noastra la standardele internationale, fiind primul si unicul eveniment de acest gen organizat pe apa din Romania.
Romanian Boat Show 2010 isi va deschide portile pentru publicul larg incepand cu miercuri, 5 mai, ora 14.00, pana la ora 20.00, prima parte a zilei fiind dedicata presei. In celelalte zile, programul de vizitare va fi intre 10.00 – 20.00. Accesul se poate face pe baza de bilet cu valoare fixa (15 Lei).
Romanian Boat Show – pentru pasionatii de libertate.

Sursa: ecomunicate.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s